Φοβερός ο Τσίου: Προέβλεψε και τις νίκες Βραζιλίας και Βελγίου (vid)

Φοβερός ο Τσίου: Προέβλεψε και τις νίκες Βραζιλίας και Βελγίου (vid)

Ο γκουρού του 10.gr προέβλεψε τις νίκες της Βραζιλίας επί του Μεξικού και του Βελγίου επί της Ιαπωνίας και χάρισε χρήματα σε όσους τον ακολούθησαν – Στο αποψινό Mundial live θα δώσει τα προγνωστικά του για τα Σουηδία-Ελβετία (17:00) και Κολομβία-Αγγλία (21:00)

Τρελαίνει… κόσμο ο Τσίου με τα προγνωστικά του στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας! Ο στοιχηματικός αναλυτής του 10.gr τίναξε ξανά την μπάνκα στον αέρα και έστειλε για μια ακόμα φορά τον κόσμο στο ταμείο! Εχει… χρεοκοπήσει τις στοιχηματικές εταιρίες ο Τσίου και συνεχίζει να προσφέρει απλόχερα χρήματα σε όσους ακολουθούν τις εμπνεύσεις τους.

Χθες, ο Τσίου προέβλεψε σωστά τις δύο ισοπαλίες στο Ρωσία-Ισπανία αλλά και στο Δανία-Κροατία. Σήμερα, ο σκύλος-γκουρού του Μουντιάλ, προέβλεψε τη νίκη του Βελγίου επί της Ιαπωνίας και τη νίκη της Βραζιλίας επί του Μεξικού. Η Σελεσάο και οι Κόκκινοι Διάβολοι επιβεβαίωσαν στο χορτάρι τις επιλογές του Τσίου και σας έστειλαν στο ταμείο!

Δείτε τις χθεσινές προβλέψεις του Τσίου για τις σημερινές αναμετρήσεις. Ο Τσίου δεν… μασάει και χαρίζει χρήματα στον κόσμο. Ο Τσίου είναι το αντίδοτο στην κρίση!

Μείνετε συντονισμένοι γιατί στο Mundial live που ακολουθεί με τους Γιώργο Χελάκη και Βαγγέλη Μπραουδάκη, ο «γκουρού» θα δώσει τα προγνωστικά του για τα Σουηδία-Ελβετία (17:00) και Κολομβία-Αγγλία (21:00)

tsiou

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ