Σίρερ: «Νεϊμάρ, έχουμε βαρεθεί» (pic)

Σίρερ: «Νεϊμάρ, έχουμε βαρεθεί» (pic)

Δεν εγείρει μόνο θαυμασμό ο Νεϊμάρ στους απανταχού ανθρώπους του ποδοσφαίρου. Ο θρυλικός Άλαν Σίρερ, είναι εκτός εαυτού με τον Βραζιλιάνο!

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που διαφωνούν με τη στάση ή με κάποιες από τις ενέργειές του Νεϊμάρ στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας… Ο σούπερ σταρ της Βραζιλίας, που έχει δεχθεί τα περισσότερα φάουλ από οποιονδήποτε άλλο παίκτη της διοργάνωσης, συχνά υπερβάλει με τις αντιδράσεις του, εκνευρίζοντας όσους τον παρατηρούν.

Η Σελεσάο, στα προημιτελικά, θα αντιμετωπίσει το Βέλγιο, που έχει τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά παίκτες με πολύ δυνατά κορμιά. Οι αγώνες όπως αυτός, είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον άσο της Παρί Σεν Ζερμέν να πείσει ότι δικαιολογημένα συγκαταλέγεται στη λίστα με τους κορυφαίους επιθετικούς του πλανήτη.

Ο τελευταίος που τοποθετήθηκε δημόσια για τη συμπεριφορά του Νεϊμάρ έως τώρα στο Μουντιάλ, είναι ένας εκ των κορυφαίων επιθετικών της Αγγλίας, ο 47χρονος πλέον, Άλαν Σίρερ. Με ένα μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter επέκρινε έντονα τη στάση του αστεριού της Βραζιλίας.

«Είναι απολύτως αξιολύπητος. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για την ικανότητά του, είναι ένας πολύ καλός παίκτης … αλλά είναι πραγματικά θλιβερό όταν κυλιέται σαν να πέθαινε. Νεϊμαρ, έχουμε βαρεθεί»

https://twitter.com/alanshearer/status/1013807162324373504?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1013807162324373504&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.sport.es%2Fes%2Fnoticias%2Fmundial-futbol-rusia-2018%2Ftremenda-rajada-shearer-neymar-6922715

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ