Γιατί ο Βάρντι έμεινε έξω από τη διαδικασία των πέναλτι

Γιατί ο Βάρντι έμεινε έξω από τη διαδικασία των πέναλτι

Ο Βάρντι αρχικά είχε επιλεχθεί στους πέντε πρώτους εκτελεστές, αλλά λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό επιλέχθηκε στη θέση του ο Ντάιερ.

Το χθεσινό παιχνίδι της Αγγλίας απέναντι στην Κολομβία για τη φάση των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου, οδηγήθηκε στην διαδικασία των πέναλτι.

Το όνομα του επιθετικού της Λέστερ, Τζέιμι Βάρντι, ήταν στη λίστα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ με τους 5 πρώτους εκτελεστές. Ωστόσο ο Βάρντι ένιωσε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και ο προπονητής της Αγγλίας προτίμησε να ορίσει κάποιον άλλο στη θέση του.

Ο Ερικ Ντάιερ προθυμοποιήθηκε να εκτελέσει εκείνος στη θέση του 31χρονου επιθετικού. Ο Σάουθγκεϊτ τον εμπιστεύτηκε και το αποτέλεσμα δικαίωσε τόσο τον ομοσπονδιακό προπονητή της Αγγλίας αλλά και τον Ντάιερ, ο οποίος ευστόχησε κι έστειλε τα «λιοντάρια» στον προημιτελικό.

Ένα ξεχωριστό «μπράβο» πρέπει να ακούσει κι ο Τζέιμι Βάρντι όμως, γιατί επιθετικοί με τη δεινότητα του ίσως να μην ανέφεραν καν τις ενοχλήσεις υπερεκτιμώντας τις δυνάμεις τους. Ο επιθετικός της Λέστερ όμως δεν εκβίασε την κατάσταση κι έβαλε την ομάδα πάνω απ’ όλα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ