Μπεργκ : «Μάθαμε να παίζουμε χωρίς τον Ιμπραΐμοβιτς»

Μπεργκ : «Μάθαμε να παίζουμε χωρίς τον Ιμπραΐμοβιτς»

Η Εθνική Σουηδίας έμαθε να μην εξαρτάται από έναν τόσο μεγάλο επιθετικό όπως ήταν ο Ζλάταν και έτσι κατάφερε να φτάσει τουλάχιστον μέχρι τα προημιτελικά του Μουντιάλ, όπως τόνισε ο Μπεργκ.

Η Σουηδία απέκλεισε και την Ελβετία (νίκη 1-0 την Τρίτη 3/7) και πλέον προκρίθηκε στις οκτώ καλύτερες ομάδες του Μουντιάλ, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Αγγλία.

Ο Μάρκους Μπεργκ μίλησε για την πορεία των Σουηδών και στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα τους έμαθε να αγωνίζεται χωρίς τον σπουδαίο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Αναλυτικά όσα είπε: «Νομίζω πως παίξαμε πολύ καλά δύο χρόνια χωρίς αυτόν. Είναι ο καλύτερος παίκτης που είχαμε στην Σουηδία, αλλά μάθαμε να παίζουμε χωρίς αυτόν και πιστεύω τα έχουμε πάει αρκετά καλά, πρέπει να συνεχίσουμε έτσι.

Αξίζαμε την πρόκριση, ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, η Ελβετία είχε την κατοχή αλλά, εμείς πολλές καλές ευκαιρίες σήμερα και πιστεύω αξίζαμε τη νίκη. Είμαστε σε καλό δρόμο αλλά θα αντιμετωπίσουμε μια δύσκολη ομάδα στους «8».

Έχουμε ένα καταπληκτικό σύνολο, και ας λένε πως παίζουμε πολύ αμυντικά, ξέρουν τι μπορούμε να κάνουμε. Όλοι ξέρουμε τι να κάνουμε στο γήπεδο και έχουμε πολύ καλή επικοινωνία και εκτός γηπέδου», είπε την Τετάρτη (4/7) ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού.

Χθες (3/7), μετά την πρόκριση επί των Ελβετών ο Μπεργκ είχε παρουσιαστεί δακρυσμένος στις τηλεοπτικές κάμερες, σημειώνοντας: «Είναι τρελό. Ελπίζω να έχω φυλάξει τα γκολ μου για τα επόμενα ματς», είπε αρχικά ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού μετά το ματς με την Ελβετία.

Εν συνεχεία, όμως, ο Σουηδός επιθετικός δάκρυσε και διέκοψε τις δηλώσεις του λέγοντας: «Συγγνώμη, αλλά δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ