Η πρώτη μπλούζα της κόρης του Φάμπιαν Ντελφ

Η πρώτη μπλούζα της κόρης του Φάμπιαν Ντελφ

Ο Φάμπιαν Ντελφ χάρισε στην νεογέννητη κόρη του την πρώτη της μπλούζα.

Ο Φάμπιαν Ντελφ την προηγούμενη εβδομάδα αποχώρησε από το ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η αποστολή της Εθνικής Αγγλίας, για να βρεθεί πίσω στο «νησί» για τη γέννηση της κόρης του. Πλέον η οικογένεια Ντελφ απέκτησε ένα ακόμη μέλος με τον παίκτη της Μάντσεστερ Σίτι να είναι πατέρας τριών κοριτσιών.

Ο διεθνής μέσος της Μάντσεστερ Σίτι αναγκάστηκε να χάσει τον συγκλονιστικό αγώνα της Αγγλίας απέναντι στην Κολομβία για τη φάση των «16» του Μουντιάλ, αλλά ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ του είχε δώσει το ελεύθερο, αναγνωρίζοντας ότι η οικογένεια είναι πάνω απ’ όλα.

Με δηλώσεις του ο Ντελφ είχε εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια για τον Ομοσπονδιακό προπονητή της Αγγλίας, για τον τρόπο που αντιμετώπισε το αίτημα του να βρεθεί στο πλάι της γυναίκας του.

Σε μία γλυκιά πατρική κίνηση ο Φάμπιαν Ντελφ χάρισε στη νεογέννητη κόρη του μία φανέλα της Εθνικής Αγγλίας με το όνομα του.

Δείτε τη φωτογραφία

Ο Ντελφ αναμένεται να είναι στην αποστολή της Αγγλίας για τον Σαββατιάτικο προημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου απέναντι στη Σουηδία, με το ηθικό του…στα ύψη!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ