Ο Νεϊμάρ διασκεδάζει με τις κατηγορίες για «βουτιές» (pics)

Ο Νεϊμάρ διασκεδάζει με τις κατηγορίες για «βουτιές» (pics)

Ο Νεϊμάρ κατηγορείται για…«βουτηχτής», αλλά ο ίδιος απλά το διασκεδάζει!

Ο Νεϊμάρ δεν φαίνεται να επηρεάζεται και πολύ από τις κριτικές των φιλάθλων, ότι «βουτάει» και παίζει «θέατρο» σε κάθε επαφή. Οι κριτικές τελευταία ήταν αρκετές στα social media και λίγο πολύ «έβγαζαν στη σέντρα» τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ.

Ο ίδιος όμως δεν φαίνεται να επηρεάζεται και πολύ. Φωτογραφίες από τη σημερινή προπόνηση της Βραζιλίας δείχνουν τον Βραζιλιάνο επιθετικό της Παρί Σεν Ζερμέν, να πέφτει σε μαρκάρισμα στην προπόνηση, προσποιούμενος τον τραυματία, τρολάροντας συμπαίχτες, haters, ακόμη και τον ίδιο του τον εαυτό.

Δείτε τις φωτογραφίες

Βέβαια τις τελευταίες μέρες έσπευσαν αρκετοί να πάρουν και το μέρος του ηγέτη της Παρί Σεν Ζερμέν και της Εθνικής Βραζιλίας. Ο προπονητής του στην Εθνική, Τίτε, τον υποστήριξε λέγοντας ότι οι αντίπαλοι τον αντιμετωπίζουν πολύ σκληρά και ότι ο Νεϊμάρ δεν παίζει κανένα «θέατρο».

Το μέρος του επίσης πήρε και ο Ρονάλντο, το «Φαινόμενο», ενώ και ο γνώριμός μας Ριβάλντο τάχθηκε υπέρ του Βραζιλιάνου επιθετικού και τον συμβούλευσε μάλιστα αν χρειαστεί να κάνει καθυστερήσεις κάποια στιγμή να μην διστάσει να μείνει στο έδαφος για περισσότερο χρόνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ