Τσερτσέσοβ : «Ο Πούτιν μας πήρε τηλέφωνο πριν τα πέναλτι με Ισπανία»

Τσερτσέσοβ : «Ο Πούτιν μας πήρε τηλέφωνο πριν τα πέναλτι με Ισπανία»

Ο Στάνισλαβ Τσερτσέσοβ αποκάλυψε το έντονο ενδιαφέρον του Βλάντιμιρ Πούτιν, για την πορεία της εθνικής Ρωσίας στο Μουντιάλ.

Ο Στάνισλαβ Τσερτσέσοβ αποκάλυψε το έντονο ενδιαφέρον του προέδρου της Ρωσίας, Βλάντιμιρ Πούτιν, για την πορεία της εθνικής ομάδας στο Μουντιάλ που διοργανώνει.

Ο 54χρονος τεχνικός των Ρώσων έκανε λόγο για τρία τηλεφωνήματα σε άνθρωπο εντός της ομάδας στο ματς απέναντι στην Ισπανία για τη φάση των «16». Ένα πριν την έναρξη, ακόμη ένα πριν τη διαδικασία των πέναλτι και ένα μετά το τέλος, για να τους συγχαρεί για την τεράστια πρόκριση κόντρα στους «φούριας ρόχας».

«Ο Βλάντιμιρ Βλαντιμίροβιτς (σ.σ. Πούτιν) μας κάλεσε πριν το παιχνίδι, πριν τη διαδικασία των πέναλτι, αλλά και μετά από αυτό για να μας συγχαρεί», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του Τσερτσέσοβ.

Η Ρωσία συνεχίζει στο Παγκόσμιο Κύπελλο και το βράδυ του Σαββάτου (07/07) θα αντιμετωπίσει την Κροατία στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Η ομάδα του Τσερτσέσοβ προκρίθηκε από τον 1ο όμιλο μέσω της 2ης θέσης, κάτω από την Ουρουγουάη, έχοντας έξι βαθμούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ