Γκριεζμάν : «Γι’ αυτό δεν πανηγύρισα το γκολ μου»

Γκριεζμάν : «Γι’ αυτό δεν πανηγύρισα το γκολ μου»

Ο Αντουάν Γκριεζμάν μίλησε για το λόγο που δεν πανηγύρισε το γκολ του απέναντι στην Ουρουγουάη και το πώς η Γαλλία καταφέρνει να ξεχωρίζει στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Η Γαλλία ήταν ανώτερη από την Ουρουγουάη το απόγευμα της Παρασκευής (06/07) στην αναμέτρησή τους, στο πλαίσιο της φάση των προημιτελικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, κέρδισε με 2-0 και προκρίθηκε στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο Αντουάν Γκριεζμάν παραχώρησε ορισμένες ενδιαφέρουσες δηλώσεις στο γαλλικό TF1 με το πέρας του ματς, στις οποίες αναφέρθηκε στο τυχερό γκολ που πέτυχε και στο λόγο που δεν το πανηγύρισε, ενώ μίλησε για το πώς η Ουρουγουάη του θυμίζει την Ατλέτικο Μαδρίτης και εξέφρασε την άποψή για του την απόδοση της Γαλλίας στα γήπεδα της Ρωσίας.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το γκολ του και το λόγο που δεν το πανηγύρισε: «Στο γκολ, η μπάλα είχε περίεργη τροχιά. Είναι περίπλοκο για τους τερματοφύλακες και γι’ αυτό κυνήγησα την τύχη μου. Δεν πανηγύρισα πολύ απέναντι στους Ουρουγουανούς φίλους μου, επειδή με βοήθησαν πολύ όταν άρχισα στην Ατλέτικο. Για σεβασμό προς εκείνους το έκανα. Στο φάουλ, ο Βαράν μου ζήτησε να στείλω την μπάλα στη μεγάλη περιοχή, του την έδωσα και την έπιασε πολύ καλά. Τώρα πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι. Έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι για τον τελικό. Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι. Έχουμε μόνο τέσσερις μέρες για αποκατάσταση. Είναι στο χέρι μας να μην κάνουμε κάτι και να σκεφτόμαστε μόνο τον ημιτελικό».

Για την Ουρουγουάη: «Η Ουρουγουάη είναι μια σκληρή ομάδα, η οποία μου θυμίζει την ομάδα μου, την Ατλέτικο. Εκεί όλοι δουλεύουν σκληρά σε επίθεση και άμυνα, και νομίζω ότι είναι ευχαρίστησή μου να το βλέπω, διότι είναι κάτι το οποίο εγώ βιώνω καθημερινά. Αγαπώ την κουλτούρα των Ουρουγουανών και έχω μεγάλο σεβασμό για εκείνους».

Για το αγωνιστικό στιλ της Γαλλίας: «Δεν πιστεύω ότι η Γαλλία έχει προκαθορισμένο στιλ. Παρατηρούμε τι συμβαίνει στη διάρκεια του ματς και έχουμε παίκτες οι οποίοι γνωρίζουν πώς να διαχειρίζονται το παιχνίδι. Γνωρίζουν ποτέ να σταματήσουν και πότε να συνεχίσουν μια επίθεση. Όταν έχω την μπάλα, προσπαθώ να πάω το παιχνίδι εκεί που το θέλουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ