Τσαντλί: «Δεν φοβόμαστε κανέναν»

Τσαντλί: «Δεν φοβόμαστε κανέναν»

Ο 28χρονος μέσος του Βελγίου μίλησε για τη νίκη επί της Βραζιλίας και το παιχνίδι που ακολουθεί με τη Γαλλία.

Το Βέλγιο παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο υπέταξε τα αστέρια της Βραζιλίας και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Εκεί η παρέα των Εντέν Αζάρ και Κέβιν Ντε Μπρούιν θα αντιμετωπίσει τη Γαλλία του Κιλιάν Μπαμπέ, με στόχο την πρόκριση στο μεγάλο τελικό της διοργάνωσης. Ο εκ των πρωταγωνιστών στην εξαιρετική πορεία του Βελγίου, Νασέρ Τσαντλί, μίλησε για τη μάχη με την ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάμπ και τόνισε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του δεν φοβούνται κανέναν παίκτη και καμία ομάδα.

«Όταν νικήσεις τη Βραζιλία, δεν πρέπει να φοβάσαι κανέναν, πρέπει να τους σέβεσαι όλους, κάτι που είναι σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή, αλλά αν παίζεις με φόβο δεν μπορείς να κάνεις τίποτα», είπε αρχικά ο Τσαντλί και πρόσθεσε: «Μετά τη νίκη επί της Βραζιλίας υπήρξε ευφορία, ήταν κάτι πραγματικά όμορφο, είδαμε τον ενθουσιασμό, ο οποίος επικράτησε στο Βέλγιο μέσω των βίντεο που μας εστάλησαν».

Ο Βέλγος άσος, ωστόσο, κρατάει χαμηλά την μπάλα και κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, λέγοντας: «Αλλά την επόμενη μέρα, έπρεπε να προσαρμοστούμε, αφού έπρεπε να ξεκινήσουμε προετοιμασία για τον ημιτελικό. Όλοι είναι υπερήφανοι, αλλά πρέπει να πατήσουμε και πάλι γερά στη γη, διαφορετικά θα πετάμε στα σύννεφα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ