«Οι Ρώσοι εισέπνεαν αμμωνία στο ματς με την Ισπανία»

«Οι Ρώσοι εισέπνεαν αμμωνία στο ματς με την Ισπανία»

Η γερμανική Bild υποστηρίζει ότι οι παίκτες της εθνικής Ρωσίας εισέπνεαν αμμωνία, προκειμένου να έχουν καλύτερη αθλητική επίδοση στο ματς που απέκλεισαν την Ισπανία.

Η εθνική Ρωσίας αποκλείστηκε από το Μουντιάλ στον προημιτελικό της διοργάνωσης, καθώς η Κροατία επικράτησε με 4-3 στη διαδικασία των πέναλτι, μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα τόσο στη διάρκεια του 90λέπτου, όσο και στον επιπλέον χρόνο της παράτασης (2-2). Ωστόσο, στη φάση των «16» είχε κατορθώσει να κερδίσει την Ισπανία, ξανά στη διαδικασία των πέναλτι, και να πάρει μία τεράστια πρόκριση, αποκλείοντας ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της γερμανικής Bild, οι Ρώσοι ποδοσφαιριστές μύριζαν κομμάτια βαμβάκι εμποτισμένα με αμμωνία στον αγώνα απέναντι στους «ρούριας ρόχας». Επιπλέον, εκπρόσωπος της ρωσικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας το παραδέχθηκε, επισημαίνοντας όμως στη Süddeutsche Zeitung ότι αυτό συνέβη μόνο με έναν αναπληρωματικό ποδοσφαιριστή.

Η αμμωνία δεν είναι απαγορευμένη ουσία από τους διεθνείς κανονισμούς αντί – ντόπινγκ, όμως συμβάλλει στη βελτίωση των αθλητικών επιδόσεων, καθώς τονώνει την αναπνοή και τη ροή του οξυγόνου στο αίμα. Μάλιστα, η γερμανική δημόσια τηλεόραση έδειξε τους Ρώσους παίκτες να τρίβουν τη μύτη τους στο ημίχρονο της εν λόγω αναμέτρησης, ένδειξη ότι οι πληροφορίες της γερμανικής εφημερίδας έχουν βάση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ