Διέρρευσε δεύτερο βίντεο με τον Βίντα, ανοίγει νέα έρευνα η UEFA

Διέρρευσε δεύτερο βίντεο με τον Βίντα, ανοίγει νέα έρευνα η UEFA

Μετά το πρώτο βίντεο που οδήγησε στην απόλυση του Όγκνιεν Βουκόγεβιτς, διέρρευσε ένα δεύτερο με τον Νταμαγκόι Βίντα να φωνάζει «ζήτω η Ουκρανία, να καεί το Βελιγράδι».

Η FIFA ανοίγει νέα έρευνα σχετικά με τον κεντρικό αμυντικό της εθνικής Κροατίας, Ντομαγκόι Βίντα, καθότι μετά το πρώτο βίντεο με πρωταγωνιστές τον ίδιο και τον Όγκνιεν Βουκόγεβιτς, διέρρευσε και ένα δεύτερο. Σε αυτό, ο 29χρονος εμφανίζεται με τον παλαίμαχο επιθετικό και νυν μέλος του τεχνικού επιτελείου των Κροατών, Ίβιτσα Όλιτς, κρατά μια μπύρα στο χέρι και, μεταξύ άλλων, φωνάζει «ζήτω η Ουκρανία, να καεί το Βελιγράδι».

Εντούτοις, αυτό που πρέπει να τονιστεί είναι ότι το βίντεο δεν αναρτήθηκε σε κάποιον επίσημο λογαριασμό του Βίντα, ή έστω άνθρωπο του κροατικού επιτελείου στα social media, αλλά διέρρευσε στο Youtube και αυτή τη στιγμή κάνει το γύρο του διαδικτύου. Γι’ αυτό και παρότι έχει προκαλέσει σάλο, υφίσταται μεγάλη επιφυλακτικότητα σχετικά με τη χρονική στιγμή της καταγραφής του.

Μετά το πρώτο βίντεο η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Κροατίας απέλυσε τον βοηθό του Ζλάτκο Ντάλιτς, Όγκνιεν Βουκόγεβιτς. Η εθνική ομάδα των Κροατών αντιμετωπίζει την Αγγλία το βράδυ της Τετάρτης (10/07, 21:00), στο πλαίσιο της φάσης των ημιτελικών του Μουντιάλ της Ρωσίας.

Δείτε το δεύτερο βίντεο που διέρρευσε:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ