FIFA : «Θα προσκαλέσουμε τα διασωθέντα παιδιά της Ταϊλάνδης σε άλλο γεγονός»

FIFA : «Θα προσκαλέσουμε τα διασωθέντα παιδιά της Ταϊλάνδης σε άλλο γεγονός»

Τα διασωθέντα παιδιά της Ταϊλάνδης δεν θα καταφέρουν να ανταποκριθούν στην πρόσκληση της FIFA και να παρευρεθούν στον τελικό του Μουντιάλ, όμως η παγκόσμια ομοσπονδία δήλωσε πως θα τα καλέσει σε άλλο γεγονός.

Το μεσημέρι της Τρίτης (10/07) διαδόθηκε μία εξαιρετικά ευχάριστη είδηση από την Ταϊλάνδη, όπου η επιχείρηση απεγκλωβισμού των 12 παιδιών της ποδοσφαιρικής ομάδας Wild Boars και του 25χρονου προπονητή τους στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία. Στις 23 Ιουνίου είχε πλημμυρίσει το σπήλαιο στο οποίο είχαν εισέλθει, με συνέπεια να εγκλωβιστούν μέσα για τις επόμενες 17 ημέρες.

Ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, απηύθυνε επίσημη πρόσκληση προς τους διασωθέντες μέσω της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Ταϊλάνδης, προκειμένου να ταξιδέψουν στη Ρωσία και να παρακολουθήσουν από κοντά τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου της 15ης Ιουλίου. Εντούτοις, οι γιατροί που τους έχουν υπό την επίβλεψή τους, δήλωσαν στα ΜΜΕ πως κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατό, εξαιτίας της κατάστασης της υγείας τους, με δύο εκ των νεαρών να παρουσιάζουν μέχρι και συμπτώματα πνευμονίας.

Μάλιστα, για το λόγο αυτό θα χρειαστεί να παραμείνουν στο νοσοκομείο ακόμη και την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, κάτι που σημαίνει ότι θα τον παρακολουθήσουν από εκεί. Όταν η παγκόσμια ομοσπονδία ποδοσφαίρου ενημερώθηκε γι’ αυτό, ανταποκρίθηκε άμεσα και δήλωσε πως θα προσκαλέσει τα παιδιάς σε κάποιο άλλο γεγονός, ενδεχομένως μέσω της UEFA στη διάρκεια της προσεχούς σεζόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ