Μαρτίνεθ: «Δεν είχαμε λίγη δόση μαγείας ή λίγη τύχη στην τελική προσπάθεια»

Μαρτίνεθ: «Δεν είχαμε λίγη δόση μαγείας ή λίγη τύχη στην τελική προσπάθεια»

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός του Βελγίου Ρομπέρτο Μαρτίνεθ συνεχάρη τη Γαλλία αλλά και τους παίκτες του για την προσπάθεια και τόνισε ότι οι Κόκκινοι Διάβολοι δεν είχαν την απαιτούμενη δόση τύχης

Άκρως αμφίρροπο χαρακτήρισε το παιχνίδι κόντρα στη Γαλλία ο προπονητής της εθνικής ομάδας του Βελγίου, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά ότι οι παίκτες του δεν είχα λίγη δόση μαγείας στην τελική προσπάθεια. Ευχήθηκε ωστόσο καλή τύχη στους Τρικολόρ στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης και δήλωσε περήφανος για την ομάδα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα:

«Ήταν ένα πολύ σφιχτό παιχνίδι, δεν υπήρχαν πολλές μεγάλες στιγμές που θα καθόριζαν το αποτέλεσμα. Η διαφορά μεταξύ της ήττας και της νίκης ήταν σε μια στημένη φάση, έτσι ήταν αμφίρροπο παιχνίδι.

Πρέπει να πιστώσουμε τη νίκη στον τρόπο με τον οποίο αμύνεται η Γαλλία, έχοντας ακόμη και ορισμένους επιθετικούς παίκτες να αμύνονται πολύ καλά γεγονός που μας κάνει να το σεβόμαστε. Δεν είχαμε λίγη δόση μαγείας ή λίγη τύχη στην τελική προσπάθεια.

Αλλά αν σκοπεύετε να χάσετε ένα παιχνίδι, είμαι τόσο υπερήφανος για τους παίκτες – που έχασαν αλλά καταβάλλοντας τόσο μεγάλη προσπάθεια, δίνοντας όλα όσα έχουν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Πρέπει να το αποδεχθούμε, συγχαίρουμε τη Γαλλία και της ευχόμαστε καλή τύχη στον τελικό»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ