Μπαπέ : «Θέλω να κοιμηθώ με την κούπα!»

Μπαπέ : «Θέλω να κοιμηθώ με την κούπα!»

Ο Κιλιάν Μπαπέ ήταν από τους πρωταγωνιστές της νίκης της Γαλλίας επί του Βελγίου στον ημιτελικό του Μουντιάλ κάνει λόγο για «όνειρο ζωής».

Ο Κιλιάν Μπαπέ είναι από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει σε αυτό το Μουντιάλ, έχοντας συμβάλλει σημαντικά στην πρόκριση της Γαλλίας στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.

Ο νεαρός επιθετικός, μετά τη νίκη με 1-0 επί του Βελγίου για τα ημιτελικά έκανε δηλώσεις, κάνοντας λόγο για όνειρο ζωής. Παράλληλα, σε ερώτηση για το αν είναι στους στόχους του η κατάκτηση της χρυσής μπάλας, τόνισε ότι το τελευταίο που τον ενδιαφέρει είναι αυτό.

στις δηλώσεις του έδειξε απόλυτα προσγειωμένος και προσηλωμένος στο στόχο του: να κατακτήσει το τρόπαιο.

«Δεν έχω λόγια, είναι όνειρο ζωής. Όλοι το ονειρευόμασταν και θα πρέπει να προσγειωθούμε στην πραγματικότητα, καθώς έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι μπροστά μας για να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Δώσαμε τα πάντα και νιώθω ότι όλη η χώρα μας υποστηρίζει. Είναι τρελό, δεν μπορώ να μιλήσω. Επικρατούσε τρέλα στα αποδυτήρια, αλλά έχουμε τον τελικό μπροστά μας και πρέπει να έχουμε τα πόδια στο έδαφος», τόνισε αρχικά ο νεαρός Γάλλος.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε και για την πιθανότητα να κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα, για να απαντήσει με αφοπλιστικό τρόπο: «Δεν θα μπορούσε να με ενδιαφέρει λιγότερο αυτό. Θέλω το Παγκόσμιο Κύπελλο. Θέλω απλά να κοιμηθώ με αυτό», ολοκλήρωσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ