Winmasters.gr : Μια μεγάλη ρεβάνς σε έναν μικρό τελικό!

Winmasters.gr : Μια μεγάλη ρεβάνς σε έναν μικρό τελικό!

Περισσότερες από 250 αγορές για το Βέλγιο-Αγγλία. Ειδικά στοιχήματα για Ημίχρονο/Τελικό και Πολλαπλά σκορ. «Μπρα-ντε-φέρ» Κέιν-Λουκάκου για το «χρυσό παπούτσι». Θα τελειώσει το ματς σε 90 λεπτά;

Το Μουντιάλ της Ρωσίας φτάνει στο τέλος του! Μια ήμερα πριν τη μητέρα των μαχών στη Μόσχα, Βέλγιο και Αγγλία συναντιούνται και πάλι, στην Αγία Πετρούπολη αυτή τη φορά, στο πλαίσιο του μικρού τελικού της διοργάνωσης.

Οι «κόκκινοι διάβολοι», παρά τις μεγάλες προσδοκίες που δημιούργησαν, δεν κατάφεραν τελικά να κάμψουν την αντίσταση της Γαλλίας και να πάρουν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό. Πλέον, καλούνται να ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους στα γήπεδα της Ρωσίας, κερδίζοντας την 3η θέση της διοργάνωσης!

Παίξε νόμιμα στη winmasters.gr, με καθημερινές προσφορές*  – Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Στον αντίποδα, τα «τρία λοντάρια» έκαναν τα εύκολα δύσκολα κόντρα στη μαχητική Κροατία και τελικώς αποκλείστηκαν στην παράταση, με αποτέλεσμα να σιγήσουν οι ήχοι του «it’s cominng home» στο Νησί! Μια ρεβάνς, όμως, απέναντι στο Βέλγιο αποτελεί ένα έξτρα κίνητρο για τους Άγγλους, που είχαν γνωρίσει την ήττα με 1-0 στο τελευταίο ματς της φάσης των Ομίλων και η οποία τους στέρησε, μάλιστα, την 1η θέση στο 7ο Γκρουπ!

Παίξε νόμιμα στη winmasters.gr με πάνω από 250 στοιχήματα για τον αγώνα Βέλγιο – Αγγλία.

Την ίδια στιγμή, η winmasters.gr θα καλύψει ζωντανά τον μικρό τελικό του Μουντιάλ με πλήθος στοιχηματικών επιλογών! Μέσα σε μια υπερσύγχρονη πλατφόρμα, όλοι οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να βρουν αγορές για Ημίχρονα, Γκολ, Παίκτες, Περίοδο 1ου Γκολ, Κόρνερ και Κάρτες, διατηρώντας το δικαίωμα για γρήγορες αγορές (fast markets) και cash out*! Τα ειδικά στοιχήματα συνεχίζουν να κλέβουν την παράσταση με τις επιλογές για Ημίχρονο/Τελικό & O/U 2.5, Σκορ με πέναλτι, Αυτογκόλ, Νίκη μιας ομάδας ενώ έχει βρεθεί πίσω στο σκορ, Πολλαπλά σκορ, αλλά και Νίκη στην παράταση ή στα πέναλτι να βρίσκονται σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές αποδόσεις!

Παράλληλα, η winmasters δίνει τη δυνατότητα στα εγγεγραμμένα μέλη της να παρακολουθήσουν ζωντανά τη μάχη ανάμεσα σε Χάρι Κέιν (6 γκολ) και Ρομέλου Λουκάκου (4 γκολ) για το «χρυσό παπούτσι», προσφέροντας την αγορά για σκορ 2 ή περισσότερων τερμάτων τόσο για τον αρχηγό της Αγγλίας, όσο και για τον Βέλγο στράικερ!

Μείνετε συντονισμένοι!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ