Αζάρ: «Αξίζω το βραβείο του MVP»

Αζάρ: «Αξίζω το βραβείο του MVP»

Ο σούπερ σταρ της Τσέλσι μίλησε για την πορεία του Βελγίου στο Μουντιάλ και τόνισε ότι αξίζει να πάρει τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη της διοργάνωσης.

Ο Εντέν Αζάρ πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας και βοήθησε τα μέγιστα, προκειμένου το Βέλγιο να κατακτήσει την 3η θέση.

Ο σούπερ σταρ της Τσέλσι, για τον οποίο ενδιαφέρεται έντονα η Ρεάλ Μαδρίτης, μίλησε για την πορεία των Κόκκινων Διαβόλων στο Μουντιάλ και δήλωσε ότι βάσει των εμφανίσεων που πραγματοποίησε στη Ρωσία αξίζει να πάρει τον τίτλο του MVP της διοργάνωσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θα ήταν τολμηρό να πω ότι αξίζω το βραβείο του καλύτερου παίκτη αλλά θεωρώ ότι οι εμφανίσεις μου το δικαιολογούν. Αν έπαιξα καλά είναι γιατί με βοήθησαν οι συμπαίκτες μου. Το ποδόσφαιρο είναι ένα ομαδικό άθλημα».

Για την κατάκτηση της 3ης θέσης από το Βέλγιο: «Ό, τι κατορθώσαμε είναι απίστευτο. Φυσικά το να παίζεις για την τρίτη θέση δεν είναι γεγονός τόσης ιστορικής σημασίας όσο το να παίζεις για τον τελικό αλλά νομίζω ότι πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι με ο, τι κατορθώσαμε».

Για τις επόμενες μεγάλες διοργανώσεις και τις βλέψεις του Βελγίου: «Έχουμε και υπέροχη ομάδα και πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για το μέλλον. Σε δυο χρόνια έχουμε το Ευρωπαϊκό, σε τέσσερα ακόμη ένα Παγκόσμιο Κύπελλο. Θα προσπαθήσουμε να τα δώσουμε όλα!»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ