Λίνεκερ : «Ο Καντέ θα ήταν η τέλεια προσθήκη για την Μπαρτσελόνα»

Λίνεκερ : «Ο Καντέ θα ήταν η τέλεια προσθήκη για την Μπαρτσελόνα»

Ο Γκάρι Λίνεκερ δήλωσε πως ο Ενγκολό Καντέ είναι ο κορυφαίος παίκτης όλων των εποχών στη θέση του και πως θα ταίριαζε τέλεια στην Μπαρτσελόνα.

Ο Γκάρι Λίνεκερ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ενγκολό Καντέ, τον οποίο χαρακτήρισε μάλιστα τον κορυφαίο παίκτη όλων των εποχών στη θέση του. Ο παλαίμαχος άσος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην L’Equipe τόνισε πως ο μέσος της εθνικής Γαλλίας θα ήταν ιδανικός για την Μπαρτσελόνα του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γκάρι Λίνεκερ: «Θα ήταν η τέλεια προσθήκη για την Μπαρτσελόνα αν ερχόταν ο Καντέ. Για εμένα είναι ο καλύτερος παίκτης του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Με αυτόν η Γαλλία είναι σαν να παίζει με 12 μέσα στο γήπεδο. Τρέχει παντού μέσα στο γήπεδο, ο τρόπος που κλέβει την μπάλα από τα πόδια των αντιπάλων χωρίς να τον παρατηρούν είναι καταπληκτικός. Είναι από τα κλειδιά αυτής της γαλλικής ομάδας.», ενώ στην συνέχεια πρόσθεσε: « Είμαι οπαδός του Καντέ. Στην θέση του, είναι ο καλύτερος παίκτης που έχω δει ποτέ. Διαβάζει το παιχνίδι άψογα και βγάζει καταπληκτικές μπαλιές».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ