Το τρομερό σχόλιο του Πελέ και η αποθεωτική απάντηση του Μπαμπέ

Το τρομερό σχόλιο του Πελέ και η αποθεωτική απάντηση του Μπαμπέ

Ο Πελέ έκανε ένα ακόμη κολακευτικό σχόλιο προς τον Κιλιάν Μπαμπέ και ο 19χρονος του απάντησε μέσω Twitter, αποθεώνοντας τον θρυλικό Βραζιλιάνο επιθετικό.

Με τη συμμετοχή του στον τελικό του Μουντιάλ απέναντι στην Κροατία την Κυριακή (15/07), ο 19χρονος Κιλιάν Μπαμπέ έγινε ο τρίτος νεότερος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται σε τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου, κάτω μόνο από τους Πελέ και Τζουζέπε Μπεργκόμι, οι οποίοι συμμετείχαν στα 17 και στα 18 χρόνια τους αντίστοιχα.

Λίγη ώρα μετά την απονομή του βαρύτιμου τροπαίου στους «τρικολόρ», ο Πελέ έσπευσε να αποθεώσει και να δώσει συγχαρητήρια στον επιθετικό της Παρί Σεν-Ζερμέν για τα επιτεύγματα του, λαμβάνοντας φυσικά υπόψη τα ρεκόρ του Βραζιλιάνου φορ που έσπασε, ή έστω έφτασε ο πρώην άσος της Μονακό στη διάρκεια του τουρνουά.

Ο 77χρονος έγραψε στο Twitter πως «αν ο Κιλιάν συνεχίζει να ισοφαρίζει τα ρεκόρ μου με αυτό τον τρόπο, τότε ίσως πρέπει να ξεσκονίσω τα παπούτσια μου ξανά», ενώ ακολούθησε η απάντηση του 19χρονου άσου, ο οποίος ανέφερε ότι «ο Βασιλιάς θα παραμείνει για πάντα Βασιλιάς»!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ