Λόβρεν: «Με πονάει που έχασα και τους δύο τελικούς»

Λόβρεν: «Με πονάει που έχασα και τους δύο τελικούς»

Ο Κροάτης αμυντικός της Λίβερπουλ μίλησε για την παρουσία του στον τελικό του Champions League, αλλά και του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Ντέγιαν Λόβρεν πέτυχε ένα ιστορικό επίτευγμα, καθώς έγινε ο δεύτερος παίκτης στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ που έπαιξε την ίδια χρονιά σε τελικό Champions League και τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο αμυντικός της Λίβερπουλ και της Κροατίας, ωστόσο, και τις δύο φορές έφυγε με κατεβασμένο το κεφάλι από τον αγωνιστικό χώρο, καθώς οι Ρεντς ηττήθηκαν από τη Ρεάλ και η Χρβάτσκα από τη Γαλλία.

Ο διεθνής άσος μίλησε για την παρουσία του στους δύο σπουδαίους τελικούς, τονίζοντας ότι έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοσή του, αλλά δυσαρεστημένος από το γεγονός ότι δεν κατάφερε να κατακτήσει κάποιον τίτλο. «Με πονάει που έχασα και τους δύο τελικούς», τόνισε μεταξύ άλλων.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Είμαι ικανοποιημένος, είχα καλή απόδοση, αλλά αυτό δεν αρκούσε. Πρέπει να κερδίζεις! Έχασα μέσα σε λίγες εβδομάδες στον τελικό του Champions League και τον τελικό του Μουντιάλ και αυτό πονά. Είναι δύσκολο να το αποδεχτείς. Θα το κουβαλάω μέσα μου για όλη μου τη ζωή, αλλά φυσικά θα έχω και τη χαρά για όλη αυτή την πορεία. Δεν είναι πολλοί παίκτες που έχουν τη δυνατότητα να παίξουν σε δύο τόσο μεγάλους τελικούς τόσο σύντομα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ