“Δεν φεύγει ούτε τον Γενάρη ο Κουτίνιο”

Το καλοκαίρι γράφτηκαν πολλά και ακούστηκαν ακόμη περισσότερα. Εν τέλει ο Φελίπε Κουτίνιο,έστω και με το… ζόρι, έμεινε στη Λίβερπουλ. Οι Άγγλοι είχαν στα χέρια τους πολλές και καλές προτάσεις από τη Μπαρτσελόνα, αλλά δεν θέλησαν να πουλήσουν το μεγάλο τους αστέρι στους Καταλανούς. Γι’ αυτό το λόγο αρκετά δημοσιεύματα από την Ισπανία αναφέρουν πως […]

“Δεν φεύγει ούτε τον Γενάρη ο Κουτίνιο” | to10.gr

Το καλοκαίρι γράφτηκαν πολλά και ακούστηκαν ακόμη περισσότερα. Εν τέλει ο Φελίπε Κουτίνιο,έστω και με το… ζόρι, έμεινε στη Λίβερπουλ. Οι Άγγλοι είχαν στα χέρια τους πολλές και καλές προτάσεις από τη Μπαρτσελόνα, αλλά δεν θέλησαν να πουλήσουν το μεγάλο τους αστέρι στους Καταλανούς.

Γι’ αυτό το λόγο αρκετά δημοσιεύματα από την Ισπανία αναφέρουν πως οι “μπλαουγκράνα” θα κάνουν νέα κίνηση για την απόκτησή του τον προσεχές Ιανουάριο. Ωστόσο, τα αγγλικά ΜΜΕ έχουν διαφορετική γνώμη.

Σύμφωνα με αυτά, λοιπόν και τις δικές τους “πηγές” ο Κουτίνιο δεν πρόκειται να αφήσει τους “reds” στο επόμενο μεταγραφικό “παζάρι”. Αν και φημολογείται πως η Μπαρτσελόνα έχει φάει τόσο γερό… κόλλημα μαζί του που θα… ενοχλήσει εκ νέου τον σύλλογο του Μερσεϊσάιντ για την αγορά του και μάλιστα με καλή πρόταση.

Για να δούμε τι θα γίνει τις επόμενες μέρες στο νέο κύκλο του γνωστού σίριαλ.

«
»