Η Άρσεναλ παίρνει το αστέρι του Τζόρτζεβιτς

Η Άρσεναλ παίρνει το αστέρι του Τζόρτζεβιτς

Η Άρσεναλ δείχνει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του νεαρού μέσου της Μπενφίκα, Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς είναι ο μάνατζερ του 21χρονου μεσοεπιθετικού των λουζιτανών.

Έτοιμη να προχωρήσει στην απόκτηση του νεαρού άσου της Μπενφίκα, Αντρίγια Ζίβκοβιτς είναι η Άρσεναλ και ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς έχει πολλούς λόγους για να καμαρώνει. Ο Τζόλε είναι ο μάνατζερ του νεαρού άσου των Λουζιτανών και αυτός που ξεχώρισε τον Ζίβκοβιτς σε πολύ μικρή ηλικία στην Παρτίζαν. Πιο συγκεκριμένα σε ηλικία 16 ετών.

Σύμφωνα λοιπόν με την πορτογαλική εφημερίδα «O Jogo», ο τεχνικός της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ έχει πολύ καλή γνώμη για τον παίκτη, έχει παρακολουθήσει την εξέλιξη της καριέρας του και οι λονδρέζοι θα κινηθούν για την απόκτηση του παίκτη. Μάλιστα αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι η αναφορά των Πορτογάλων πως ο Βενγκέρ γνωρίζει για τον Ζίβκοβιτς από την περίοδο που έπαιζε στην Παρτίζαν. Ο 21χρονος πλέον μεσοεπιθετικός, έκανε το ντεμπούτο του στην ομάδα του Βελιγραδίου σε ηλικία 17 ετών και είχε εντυπωσιάσει με τις ικανότητες του.

Ο νεαρός Σέρβος είχε πάρει μεταγραφή στην ομάδα της Λισαβόνας το καλοκαίρι του 2016, υπογράφοντας πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «αετούς». Η πρώτη του χρονιά στην Μπενφίκα δεν ήταν καλή ωστόσο φέτος έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του και είναι από τις βασικές επιλογές του Ρούι Βιτόρια.

Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί πως οι αγγλικές εφημερίδες αναφέρουν ότι ενδιαφέρον για την απόκτηση του νεαρού μεσοεπιθετικού δείχνει και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Με βάση τις συγκεκριμένες πληροφορίες σκάουτερ της Γιουνάιτεντ ήταν στο Ντα Λουζ το περασμένο Σαββατοκύριακο για να παρακολουθήσει από κοντά τον Ζίβκοβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ