Χαμός στο Όλντ Τράφορντ: Στον αέρα το Μάντσεστερ Γ.-Λίβερπουλ (vids)

Χαμός στο Όλντ Τράφορντ: Στον αέρα το Μάντσεστερ Γ.-Λίβερπουλ (vids)

Μετά την εισβολή των οπαδών της Γιουνάιτεντ όλα είναι πιθανά…

Στον αέρα η αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Λίβερπουλ έπειτα από την εισβολή οπαδών των μπέμπηδων στον αγωνιστικό χώρο του Ολντ Τράφορντ. Το ματς είναι προγραμματισμένο για τις 18.30 αλλά όπως φαίνεται αν διεξαχθεί η σέντρα αναμένεται πολύ αργότερα.

Όπως ανέφερε προ ολίγου ο παλαίμαχος Άγγλος φορ της Λίβερπουλ, Σταν Κόλιμορ, οι αποστολές των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λίβερπουλ δεν έχουν ακόμα αναχωρήσει από τα ξενοδοχεία και τους και το πιθανότερο είναι πως θα χρειαστεί να περάσουν δύο ώρες για να καθαριστεί ο αγωνιστικός χώρος ώστε να μπορέσει να διεξαχθεί η αναμέτρηση.

Δείτε σε video τις άγριες εικόνες επεισοδίων που έλαβαν χώρα στο γήπεδο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με εξαγριωμένους οπαδούς των κόκκινων διαβόλων εις βάρος της διοίκησης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από τους οπαδούς που έσπασαν τα μέτρα ασφαλείας και εισέλαβαν στον αγωνιστικό χώρο του «Ολντ Τράφορντ» προκαλώντας καταστροφές, άλλη μερίδα οπαδών επιχείρησε να μπλοκάρει την έξοδο των παικτών της Γιουνάιτεντ από το ξενοδοχείο τους για να μην επιβιβαστούν στο πούλμαν που θα τους μετέφερε στο γήπεδο.

Για την ιστορία πάντως οι δύο ομάδες έχουν ανακοινώσει τις αρχικές τους εντεκάδες για το μεγάλο ντέρμπι

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Χέντερσον, Γουάν-Μπισάκα, Λίντελοφ, Μαγκουάιρ, Σο, ΜακΤόμινεϊ, Φρεντ, Γκρίνγουντ, Φερνάντες, Πογκμπά, Ράσφορντ

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Καμπάκ, Φίλιπς, Ρόμπερτσον, Αλκάνταρα, Φαμπίνιο, Μίλνερ, Σαλάχ, Φιρμίνο, Μανέ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ