Οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ ζητούν απάντηση από τους Γκλέιζερς και απειλούν με νέες διαμαρτυρίες

Οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ ζητούν απάντηση από τους Γκλέιζερς και απειλούν με νέες διαμαρτυρίες

Οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ με επίσημη επιστολή ζητούν απάντηση από τους Γκλέιζερς και απειλούν με νέες διαμαρτυρίες και μάλιστα άμεσα.

Μετά τα επεισόδια μέσα και έξω από το Ολντ Τράφορντ, οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλησαν να απευθυνθούν άμεσα στην οικογένεια Γκλέιζερ και να τους καταθέσουν και γραπτώς τα έντονα παράπονα αναφορικά με την ιδιοκτησία του συλλόγου.

Μέσα από την επιστολή του Manchester United’s Supporters Trust (MUST), οι υποστηρικτές των Κόκκινων Διαβόλων διαχώρισαν αρχικά τη θέση τους από τα βίαια περιστατικά που έλαβαν χώρα και είχαν συνέπεια τον σοβαρό τραυματισμό ενός αστυνομικού στο μάτι κι εν συνεχεία προχώρησαν στην αντεπίθεση, απειλώντας με νέες διαμαρτυρίες αν δεν εισακουστούν τα τέσσερα βασικά τους αιτήματα.

Αυτά είναι τα εξής:

Κυβερνητική εποπτεία του ποδοσφαίρου για να «εξισορροπηθεί η τρέχουσα δομή ιδιοκτησίας προς όφελος των φιλάθλων».
-Ανεξάρτητοι διευθυντές στο συμβούλιο του συλλόγου
-Μείωση των μετοχών που κατέχουν οι Γκλέιζερ σε μειοψηφικό αριθμό
-Διαβούλευση με τους κατόχους διαρκείας για όλες τις αποφάσεις που αφορούν αλλαγές στον σύλλογο

«Ας ξεκαθαρίσουμε ότι κανείς δεν θέλει αυτά που συνέβησαν στο ‘’Ολντ Τράφορντ’’ χθες να γίνουν τακτικό φαινόμενο. Δεν θέλουμε να περνάμε τα ρεπό από τις δουλειές μας διαμαρτυρόμενοι έξω από ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο. Αλλά αυτά που έγιναν ήταν το αποκορύφωμα 16 χρόνων στα οποία η ιδιοκτησία της οικογένειάς σας μάς έχει οδηγήσει στα χρέη και την παρακμή και δεν έχουμε νιώσει ποτέ ξανά πιο περιθωριοποιημένοι και αγνοημένοι.

Αυτός είναι ο μόνος δρόμος για να προχωρήσουμε σε αυτό το ζήτημα. Κρίνουμε απαραίτητο να τον ακολουθήσετε», κλείνει σε επιθετικό τόνο η επιστολή, με τους οπαδούς να απαιτούν τουλάχιστον την απάντηση των ιδιοκτητών μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή (7/5).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ