Έξαλλοι οι φίλοι της Τότεναμ με τις τιμές των εισιτηρίων

Έξαλλοι οι φίλοι της Τότεναμ με τις τιμές των εισιτηρίων

Η Τότεναμ... τσίμπησε λίγο παραπάνω την τιμή των εισιτηρίων της, για τον αγώνα με την Άστον Βίλα (19/5), με αποτέλεσμα να «τ' ακούσει» από τους φίλους της.

Η Τότεναμ υποδέχεται και επίσημα τον κόσμο της, στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα για φέτος, με την Άστον Βίλα (19/5), όμως οι τιμές των εισιτηρίων της ήταν λίγο… τσιμπημένες.

Όπως ήταν λογικό, αυτό προκάλεσε την έντονη αντίδραση των φιλάθλων, αφού το αντίτιμο των 60 λιρών που καλούνται να καταβάλουν, είναι διπλάσιο από εκείνο που θα πλήρωναν για να δουν, υπό κανονικές συνθήκες, για ένα ντέρμπι π.χ. με την Άρσεναλ. Μάλιστα μετά τα όσα συνέβησαν με την υπόθεση της European Super League, το «χάσμα» με τους οργανωμένους οπαδούς μεγάλωσε ακόμα πιο πολύ.

«Η πρώτη απόφαση, μετά από 8 χρόνια, που παίρνεται από την διοίκηση για εισιτήρια, δίχως να συζητηθεί με εμάς τους οπαδούς της. Προκαλέσατε ακόμα μεγαλύτερη αναστάτωση και αποξενώσατε τους οργανωμένους από εσάς, ακόμα περισσότερο. Η ανικανότητα σας είναι απίστευτη!», ανέφερε ο αντιπρόεδρος του επίσημου συνδέσμου της Τότεναμ, Μάρτιν Κλόακ.

Να σημειωθεί επίσης πως οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα της Άρσεναλ με την Κρίσταλ Πάλας ξεκινούν από 26 λίρες, ενώ αντίστοιχα η Τσέλσι για το ντέρμπι με την Λέστερ ζητάει 39.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ