Στο “στόχαστρο” της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Μαρτίν

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ “εξετάζει” τη περίπτωση του Ισπανού αριστερού μπακ της Εσπανιόλ, Άαρον Μαρτίν, σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό. Ο νεαρός αριστερός οπισθοφύλακας έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Εσπανιόλ για πέντε χρόνια κι έχει ρήτρα 40 εκατομμύρια ευρώ. Όμως, ο προπονητής της Γιουνάιτεντ, Ζοζέ Μουρίνιο, έχει ξεχωρίσει τη περίπτωση του κι ετοιμάζει […]

Στο “στόχαστρο” της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Μαρτίν | to10.gr

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ “εξετάζει” τη περίπτωση του Ισπανού αριστερού μπακ της Εσπανιόλ, Άαρον Μαρτίν, σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό.

Ο νεαρός αριστερός οπισθοφύλακας έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Εσπανιόλ για πέντε χρόνια κι έχει ρήτρα 40 εκατομμύρια ευρώ. Όμως, ο προπονητής της Γιουνάιτεντ, Ζοζέ Μουρίνιο, έχει ξεχωρίσει τη περίπτωση του κι ετοιμάζει πρόταση για να τον αποκτήσει τον Ιανουάριο.

Φυσικά, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δε παίζει μόνη της για τον ανερχόμενο αριστερό μπακ της Εθνικής Ισπανίας, αφού τον 20χρονο αριστεροπόδαρο ποδοσφαιριστή “γλυκοκοιτάζουν” η συμπολίτισσα Μάντσεστερ Σίτι, αλλά και η Μπαρτσελόνα.