Ράνγκνικ: «Ο Κριστιάνο θα πρέπει να σκοράρει περισσότερα γκολ»

Ράνγκνικ: «Ο Κριστιάνο θα πρέπει να σκοράρει περισσότερα γκολ»

Ο Ράφλ Ράνγκνικ στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για την εντός έδρας αναμέτρησης με την Σαουθάμπτον αναφέρθηκε στην επιθετική δυστοκία του Κριστιάνο Ρονάλντο και των υπόλοιπων ποδοσφαιριστών του.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε κακό… φεγγάρι με την ισοπαλία απέναντι στην Μπέρνλι να φέρνει ακόμη περισσότερη εσωστρέφεια στις τάξεις της ομάδας.

Ο Ράλφ Ράγκνικ παραχώρησε δηλώσεις στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης του Σαββάτου (12/2/, 14:30) με τη Σαουθάμπτον για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος και μεταξύ άλλων στάθηκε στην δυστοκία του Κριστιάνο Ρονάλντο και των υπόλοιπων παικτών της  επιθετικής γραμμής της Γιουνάιτεντ, καθώς και στα δύο προηγούμενα παιχνίδια, ενώ δημιούργησαν φάσεις δεν μπορούσαν να τις τελειώσουν σωστά και να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα.

«Είναι προφανές πως πρέπει να σκοράρει περισσότερο όπως και οι υπόλοιποι παίκτες της επιθετικής γραμμής. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν τις αξιοποιήσαμε, όμως αυτό δεν αφορά μόνο τον Κριστιάνο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γερμανός τεχνικός.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται στην 6η θέση με 39 βαθμούς, με την Τότεναμ να ακολουθεί με 36, έχοντας και δύο ματς λιγότερα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ