Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τότεναμ 3-2: Viva Ronaldo

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τότεναμ 3-2: Viva Ronaldo

O μύθος Κριστιάνο Ρονάλντο πέτυχε χατ τρικ κόντρα στην Τότεναμ (3-2), έγινε ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία του ποδοσφαίρου με 807 γκολ κι έβαλε ξανά τους «κόκκινους διαβόλους» σε τροχιά τετράδας.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο τερμάτισε το ποδόσφαιρο! Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στο ντέρμπι της τετράδας με την Τότεναμ αφού πέτυχε χατ τρικ στη νίκη με 3-2 των «κόκκινων διαβόλων» και έγραψε ιστορία ενώ έγινε ξανά σύνθημα στα χείλη των οπαδών στο «Old Trafford».

Ο CR7 έφτασε τα 807 γκολ στη μυθική καριέρα του και έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του ποδοσφαίρου αφήνοντας πίσω του τον Τσέχο, Γιόζεφ Μπίστσαν, που με 805 γκολ κατείχε μέχρι σήμερα το συγκεκριμένο ρεκόρ. Στην τέταρτη θέση με +2 από την Άρσεναλ πλέον η Γιουνάιτεντ που έχει όμως και τέσσερα ματς παραπάνω από τους φορμαρισμένους «κανονιέρηδες».

Η Γιουνάιτεντ ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο ματς, στην πρώτη της ουσιαστικά ευκαιρία. Ο Ρονάλντο βρήκε χώρο έξω από την περιοχή, έφερε την μπάλα στο δεξί και με τρομερό σουτ νίκησε τον Γιορίς για το 1-0 στο 12′. Έξι λεπτά μετά ο Ντέιβις σκόραρε, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε σωστά και στο 26′ ο Νταλότ έσωσε πάνω στη γραμμή την κεφαλιά του Ντάιερ.

Η ισοφάριση ήρθε τελικά για την Τότεναμ στο 35΄όταν ο Τέλες έκανε χέρι μέσα στην περιοχή και ο Κέιν εκτέλεσε εύστοχα για το 1-1 πιάνοντας παράλληλα τον Λάμπαρντ στην πέμπτη θέση των σκόρερ στην Premier League. Πριν ολοκληρωθεί όμως το πρώτο ημίχρονο, η Γιουνάιτεντ πήρε και πάλι το προβάδισμα. Ο Σάντσο έφυγε καλυπτόμενος οριακά από τα αριστερά, έκανε το γύρισμα στη μικρή περιοχή για τον Ρονάλντο που πλάσαρε ολομόναχος για το 2-1.

Ο Σον έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 2-2 στο 61′, αλλά αυτό που δεν έκανε ο Νοτιοκορεάτης το έκανε τελικά ο Μαγκουάιρ στο 72′ όταν έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του από σέντρα του Ρεγκιλόν. Ο Ρονάλντο όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και με κεφαλιά από κόρνερ στο 81′ έκανε το 3-2 δίνοντας τη μεγάλη νίκη στη Γιουνάιτεντ που στρέφει πλέον την προσοχή της στη ρεβάνς με την Ατλέτικο.

Γιουνάιτεντ (Ραλφ Ράγκνικ): Ντε Χέα, Νταλότ, Μαγκουάιρ, Βαράν, Τέγιες, Μάτιτς (80′ Καβάνι), Φρεντ, Σάντσο, Πογκμπά, Ράσφορντ (68΄ Ελάνγκα), Ρονάλντο (83′ Λίντελοφ)

Τότεναμ (Αντόνιο Κόντε): Γιορίς, Ρομέρο, Ντάιερ Ντέιβις (87′ Μπεργκβάιν), Ντόχερτι, Μπεντακούρ (88′ Γουίνκς), Χόιμπεργκ, Ρεγκιλόν, Κουλουσέβσκι (78′ Μόουρα), Σον, Κέιν

H αποθέωση του Ρονάλντο στην αλλαγή του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ