Στο μικροσκόπιο της Γουέστ Μπρομ ο Οσκαρ Γκαρθία

Στο μικροσκόπιο της Γουέστ Μπρομ ο Οσκαρ Γκαρθία

Σύμφωνα με τα βρετανικά ρεπορτάζ, η Γουέστ Μπρομ καλοβλέπει την περίπτωση του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Οσκαρ Γκαρθία.

Ο Οσκαρ Γκαρθία αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του Ολυμπιακού και πλέον ψάχνει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Ισπανός προπονητής κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά, με τους Βρετανούς να τον συνδέουν ξανά με την Γουέστ Μπρομ.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από το εξωτερικό, ο πρώην τεχνικός των Πειραιωτών το αμέσως επόμενο διάστημα ενδεχομένως να απασχολήσει τη βρετανική ομάδα, η οποία είναι τελευταία στην Πρέμιερ Λιγκ και μόνο με θαύμα θα καταφέρει να σώσει την κατηγορία.

Μάλιστα, στις αρχές της εβδομάδας που διανύουμε, η Γουέστ Μπρομ απέλυσε τον Αλαν Πάρντιου, ο οποίος πλήρωσε το μάρμαρο των άσχημων εμφανίσεων και της πενιχρής βαθμολογικής συγκομιδής της ομάδας του. Πλέον στον πάγκο του βρετανικού συλλόγου βρίσκεται ο Ντάρεν Μουρ, ο οποίος εκτελεί χρέη υπηρεσιακού προπονητή.

Ο 44χρονος είναι ένας από τους προπονητές που κοιτάζουν οι άνθρωποι του συλλόγου για την επόμενη ημέρα, καθώς γνωρίζει πολύ καλά την Τσάμπιονσιπ και μάλιστα πριν από λίγα χρόνια έφτασε μια ανάσα από το να ανεβάσει στη μεγάλη κατηγορία την Μπράιτον.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Οσκαρ Γκαρθία απασχολεί την Γουέστ Μπρομ, καθώς στο παρελθόν η βρετανική ομάδα είχε ενδιαφερθεί ξανά για τον Ιβηρα, χωρίς όμως να υπάρξει deal ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ