Για ακόμη δύο βιασμούς κατηγορείται ο παίκτης της Premier League

Για ακόμη δύο βιασμούς κατηγορείται ο παίκτης της Premier League

Για ακόμη δύο βιασμούς κατηγορείται ο γνωστός ποδοσφαιριστής της Premier League που ήρθε την Δευτέρα (4/7) στα χέρια των Αρχών.

«Παγωμάρα» σκόρπισε την Δευτέρα (4/7) η έιδηση πως γνωστός ποδοσφαιριστής της Premier League ο οποίος αγωνίζεται σε ομάδα του Βόρειου Λονδίνου συνελήφθη με την κατηγορία βιασμού σε βάρος μιας γυναίκας.

Ωστόσο φαίνεται πως η ιστορία έχει ακόμη πολλά επεισόδια. Πιο συγκεκριμένα με νέο σημερινό της δημοσίευμα η βρετανική εφημερίδα «Telegraph» έριξε νέα βόμβα, αποκαλύπτοντας πως ο ποδοσφαιριστής κατηγορείται για δύο ακόμη βιασμούς και επιθέσεις σε δύο διαφορετικές γυναίκες την περσινή χρονιά.

Διαβάστε επίσης: Έκλεισε το deal Φούλαμ-Σαχτάρ για τον Σόλομον

«Ενώ βρισκόταν υπό κράτηση, συνελήφθη περαιτέρω ως ύποπτος για δύο περιστατικά βιασμού που φέρεται να διαπράχθηκαν τον Απρίλιο και τον Ιούνιο του 2021 εναντίον μιας άλλης γυναίκας στα 20 της. Στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση μέχρι τον Αύγουστο. Οι έρευνες για τις συνθήκες συνεχίζονται», ανέφερε η αστυνομία για τις άλλες δύο περιπτώσεις.

Ο ποδοσφαιριστής του οποίου το όνομα δεν έχει έρθει ακόμη στην δημοσιότητα για νομικούς λόγους, αφέθηκε ελεύθερος υπό εγγύηση μέχρι τον Αύγουστο, αφού πρώτα πέρασε περίπου 30 ώρες στο κρατητήριο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ