Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Θέλει Ουμτιτί ο Μουρίνιο

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Θέλει Ουμτιτί ο Μουρίνιο

Ο Ζοζέ Μουρίνιο επιθυμεί τον αμυντικό της Μπαρτσελόνα, Σαμουέλ Ουμτιτί για να "θωρακίσει" την οπισθοφυλακή του.

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ζοζέ Μουρίνιο, ετοιμάζει πρόταση για την απόκτηση του Σάμουελ Ουμτιτί από την Μπαρτσελόνα τον Ιανουάριο.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα τραυματισμών, με αποτέλεσμα ο Ζοζέ Μουρίνιο να έχει ξεμείνει από λύσεις στο κέντρο της άμυνας.

Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος προπονητής δεν υπολογίζει ιδιαίτερα τον Μάρκος Ρόχο, δεν εμπιστεύεται τον Βίκτορ Λιντέλεφ και ουσιαστικά έχει μείνει με τους επιρρεπής σε τραυματισμούς, Τζόουνς, Μπαϊγί και Σμόλινγκ.

Αυτό αναγκάζει τη Γιουνάιτεντ να κινηθεί για την απόκτηση αμυντικού, με πρώτο στόχο τον 23χρονο Γάλλο της Μπαρτσελόνα, Σαμουέλ Ουμτιτί. Ο σέντερ μπακ της Μπαρτσελόνα αρέσει στον Μουρίνιο και όπως αναφέρει η «Daily Mirror», ετοιμάζει πρόταση 40 εκατομμυρίων ευρώ για να τον κάνει δικό του.

Όμως η «μπλαουγκράνα» ζητάνε πάνω από 50 εκατομμύρια ευρώ, που είναι και η ρήτρα του παίκτη. Φυσικά, οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν είναι πρόθυμοι να πληρώσουν τόσο ακριβά τον Γάλλο αμυντικό, αλλά θα διαπραγματευτούν για μια πιο καλή συμφωνία

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ