“Πλησιάζει” στην Τότεναμ ο Μαχρέζ

Ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός της Λέστερ, Ριγιάντ Μαχρέζ, θέλει να φύγει εδώ και αρκετούς μήνες από τις ‘”αλεπούδες”, με την Τότεναμ να είναι πιο κοντά από όλους για την απόκτησή του. Ο Μαχρέζ πραγματοποίησε δύο εξαιρετικές χρονιές με τη Λέστερ που την οδήγησε, την πρώτη στη Premier League, ενώ στη δεύτερη κατέκτησε ένα ιστορικό πρωτάθλημα πετυχαίνοντας […]

“Πλησιάζει” στην Τότεναμ ο Μαχρέζ | to10.gr

Ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός της Λέστερ, Ριγιάντ Μαχρέζ, θέλει να φύγει εδώ και αρκετούς μήνες από τις ‘”αλεπούδες”, με την Τότεναμ να είναι πιο κοντά από όλους για την απόκτησή του.

Ο Μαχρέζ πραγματοποίησε δύο εξαιρετικές χρονιές με τη Λέστερ που την οδήγησε, την πρώτη στη Premier League, ενώ στη δεύτερη κατέκτησε ένα ιστορικό πρωτάθλημα πετυχαίνοντας 18 γκολ.

Πέρσι όμως, η χρονιά για την Αγγλική ομάδα ήταν απογοητευτική, αφού αποχώρησε ο Κλαούντιο Ρανιέρι και γλίτωσε οριακά τον υποβιβασμό στη Championship. Βλέποντας τα αποτελέσματα, ο Μαχρέζ ζήτησε να φύγει και από ότι φαίνεται η επιθυμία του θα πραγματοποιηθεί.

Η Λέστερ ζητάει 50 εκατομμύρια ευρώ για όποιον θέλει να τον αποκτήσει κι από ότι φαίνεται η Τότεναμ είναι διατεθειμένη να τα δώσει. Βέβαια, η ομάδα του Λονδίνου δεν “παίζει” μόνη της, αφού για τον παίκτη ενδιαφέρονται και η Ρόμα, αλλά και η Άρσεναλ.