Μάντσεστερ Σίτι – Χάντερσφιλντ 0-0

Μάντσεστερ Σίτι – Χάντερσφιλντ 0-0

Η Χάντερσφιλντ κατάφερε να πάρει σπουδαίο βαθμό στο Etihad απέναντι στην πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι και να αυξήσει τη διαφορά της από την επικίνδυνη ζώνη. Φιέστα για το πρωτάθλημα μετά το παιχνίδι για τους Σίτιζενς.

Με τη Μάντσεστερ Σίτι να έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα από καιρό, το παιχνίδι είχε μονόπλευρο ενδιαφέρον καθώς η Χάντερσφιλντ καιγόταν για βαθμούς, ενώ η Σίτι είχε το μυαλό στη φιέστα πρωταθλήματος που θα ακολουθούσε το παιχνίδι. Το τελικό 0-0 μπορεί να «φρέναρε» τους Σίτιζενς, όμως σε καμία περίπτωση δε μπορεί να τους μειώσει τη χαρά και την όρεξη να σηκώσουν το τρόπαιο του πρωταθλητή μετά τη σεζόν 2013-14.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά κακό με τους φιλοξενούμενους να παίζουν παιχνίδι σκοπιμότητας με πρώτο και μοναδικό στόχο να κρατήσουν με νύχια και με δόντια το μηδέν στην άμυνα.

Είναι χαρακτηριστικό πως παρά τη μεγάλη κατοχή μπάλας που είχαν οι πολίτες, δεν μπορούσαν να βρουν χώρους για να απειλήσουν. Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι δεν αναζήτησαν το γκολ με ιδιαίτερη ζέση, παρά το γεγονός ότι θέλουν να σπάσουν το φράγμα των 100 βαθμών.

Με το 0-0 να μένει μέχρι το φινάλε, η Σίτι έχει 94 βαθμούς και θέλει να κάνει το 2/2 απέναντι σε Μπράιτον και Σαουθάμπτον ώστε να φτάσει τους 100 βαθμούς. Από την άλλη, η Χάντερσφιλντ πήρε σπουδαίο βαθμό στην προσπάθεια που κάνει για τη σωτηρία και πλέον βρίσκεται στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη.

Η μεγαλοπρεπέστατη φιέστα που θα ακολουθήσει το παιχνίδι, θα είναι το επιστέγασμα μιας εξαιρετικής χρονιάς -εντός Αγγλίας- για τους γαλάζιους του Μάντσεστερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ