Λέστερ – Άρσεναλ 3-1

Λέστερ – Άρσεναλ 3-1

Η Λέστερ επικράτησε 3-1 της Άρσεναλ μετά την αποβολή του Μαυροπάνου (15’) και η Τότεναμ κλείδωσε το Champions League μετά τη νίκη της επί της Νιουκάστλ στα σημαντικότερα ματς της ημέρας για την 37η αγωνιστική της Premiership.

Η Λέστερ υποδέχτηκε στο Κινγκ Πάουερ την Άρσεναλ και το προτελευταίο ματς του Βενγκέρ με τους κανονιέρηδες ξεκίνησε εφιαλτικά. Ο Ιχεανάτσο άνοιξε το σκορ στο 14’ για τις Αλεπούδες και στο 15’ ο Μαυροπάνος που ξεκίνησε βασικός, αποβλήθηκε μόλις στο 15’ όταν πούλησε την μπάλα και ως τελευταίος παίκτης κράτησε τον αντίπαλο επιθετικό…

Στο 53’ η Άρσεναλ μπορεί να ισοφάρισε προσωρινά με γκολ του Ομπαμεγιάνγκ, αλλά η αριθμητική ανισορροπία επηρέασε τους Λονδρέζους που είδαν τους Βάρντι (76’, πέναλτι) και Μαχρέζ (90’) να διαμορφώνουν το τελικό 3-1 υπέρ της Λέστερ.

 

Η Τότεναμ από την άλλη, νίκησε εντός έδρας την αδιάφορη Νιουκάστλ με το γκολ του Χάρι Κέιν στο 50’ και σε συνδυασμό με την εντός έδρας απώλεια βαθμών της συμπολίτισσας Τσέλσι (1-1) κόντρα στην Χάντερφιλντ, κλείδωσε και μαθηματικά την παρουσία της στο Champions League της επόμενης χρονιάς. Στο πιο αδιάφορο ματς της ημέρας η πρωταθλήτρια Σίτι, έριξε… διαδικαστική τριάρα στην Μπράιτον (3-1) και πλέον θέλει νίκη στην τελευταία αγωνιστική για να φτάσει τους 100 βαθμούς.

Τότεναμ – Νιουκάστλ 1-0 (Κέιν 50′)

Τσέλσι – Χάντερσφιλντ 1-1 (Αλόνσο 62′ / Ντεπουάτρ 50′)

 

Μάντσεστερ Σίτι – Μπράιτον 3-1 (Ντανίλο 16′, Σίλβα 34′, Φερναντίνιο 72′ / Ουγιόα 20′)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ