«Πυραυλοκίνητη» η Σίτι, κατέρριψε 7 ρεκόρ! (vid)

«Πυραυλοκίνητη» η Σίτι, κατέρριψε 7 ρεκόρ! (vid)

Απίστευτη σεζόν για τους Πολίτες, που κατέκτησαν δια περιπάτου το φετινό πρωτάθλημα – Εσπασαν 7 ρεκόρ και ανάγκασαν τις υπόλοιπες ομάδες να υποκλιθούν μπροστά τους!

Το ένα ρεκόρ μετά το άλλο έσπασε φέτος η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα! Οι Πολίτες έκαναν σμπαράλια τους αντιπάλους στην Πρέμιερ Λιγκ και πανηγύρισαν την κατάκτηση του 5ου πρωταθλήματος στην ιστορία τους.

Ο Πεπ φέτος δημιούργησε μια σπουδαία ομάδα, η οποία κατέκτησε τον τίτλο με 19 πόντους διαφορά από τη 2η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, γεγονός που αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία του θεσμού. Η καθολική υπεροχή της αναγνωρίστηκε από όλες τις υπόλοιπες ομάδες, με τα μεγαθήρια του Νησιού να υποκλίνονται στον Ισπανό και τους παίκτες του.

Η Σίτι με τη νίκη που πέτυχε το απόγευμα της Κυριακής απέναντι στη Γουότφορντ (1-0) έφτασε τους 100 πόντους και κατέρριψε το ρεκόρ της μεγαλύτερης συγκομιδής βαθμών σε μία σεζόν!

Η φοβερή και τρομερή ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα πέτυχε επίσης 32 νίκες, περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα στην ιστορία της διοργάνωσης. Παράλληλα, έσπασε το ρεκόρ των περισσότερων εκτός έδρας νικών (16), αλλά και το ρεκόρ περισσότερων κερδισμένων πόντων σε εκτός έδρας αγώνες (50) σε μία σεζόν.

Τα επιτεύγματα της φετινής Σίτι, ωστόσο, δεν σταματούν εδώ. Οι Πολίτες έτρεξαν το μεγαλύτερο σερί νικηφόρων αγώνων (18) και πέτυχαν τα περισσότερα γκολ στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ (106). Επίσης, είχαν την καλύτερη διαφορά τερμάτων, καθώς πέτυχαν 106 και δέχθηκαν μόλις 27. Η διαφορά των 79 γκολ αποτελεί ρεκόρ στη διοργάνωση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ