Μάντσεστερ Σίτι : Ανανέωσε με Γκουαρδιόλα μέχρι το 2021

Μάντσεστερ Σίτι : Ανανέωσε με Γκουαρδιόλα μέχρι το 2021

Για άλλα τρία χρόνια θα κοουτσάρει τους Πολίτες ο Καταλανός τεχνικός, όπως ανακοίνωσαν πριν από λίγο οι άνθρωποι της ομάδας.

Στην τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Σίτι μέχρι το 2021 θα παραμείνει ο Πεπ Γκουαρδιόλα. Ο Ισπανός τεχνικός οδήγησε τους πολίτες στην κατάκτηση της Premier League με την επίδοση-ρεκόρ των 100 πόντων και επιβραβεύθηκε γι’ αυτό με νέο συμβόλαιο.

Ο Γκουαρδιόλα υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τις απολαβές του να κυμαίνονται στις 60 εκατομμύρια λίρες! Έτσι, έγινε ο πιο ακριβοπληρωμένος προπονητής της Premier League και της Ευρώπης ολόκληρης.

Ο 47χρονος τεχνικός βρίσκεται στον πάγκο της Σίτι από το 2016 και αν όλα πάνε καλά και παραμείνει στο Μάντσεστερ, τότε θα κλείσε πενταετία στον σύλλογο. Ο Γκουαρδιόλα ήταν στον πάγκο της Μπαρτσελόνα από το 2008 ως το 2012, έπειτα ανέλαβε χρέη προπονητή στην Μπάγερν Μονάχου από το 2013 μέχρι το 2016 και έκτοτε κοουτσάρει τη Μάντσεστερ Σίτι.

Φυσικά, ο επόμενος στόχος του μαζί με την ομάδα είναι το κάτι παραπάνω στην Ευρώπη έχοντας βέβαια διατηρήσει τα κεκτημένα εντός αγγλικών συνόρων.

Δείτε το βίντεο της Σίτι για την ανανέωση του Γκουαρδιόλα:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ