Ουσίγιος ή Μαθία για τη Γουέστ Χαμ

Ουσίγιος ή Μαθία για τη Γουέστ Χαμ

Οι δύο πρώην «ερυθρόλευκοι» μονομαχούν για τη θέση του αθλητικού διευθυντή στη βρετανική ομάδα. 

Η Γουέστ Χαμ ολοκλήρωσε τη συνεργασία της με τον Ντέιβιντ Μόγιες και πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα δημοσιεύματα από τη Μεγάλη Βρετανία, τα «σφυριά» τις τελευταίες ημέρες βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Μάνουελ Πελεγκρίνι, προκειμένου ο Χιλιανός να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Παράλληλα, η Γουέστ Χαμ ψάχνει για αθλητικό διευθυντή, με τους Εντουάρντο Μαθία και Μάριο Ουσίγιος να βρίσκονται ψηλά στη λίστα των ανθρώπων της βρετανικής ομάδας.

Ο Ουσίγιος δεν κατάφερε να βοηθήσει τη Μάλαγα να παραμείνει στην Πριμέρα Ντιβιζιόν και αναμένεται να αποχαιρετήσει τους Ανδαλουσιάνους. Υπάρχουν μάλιστα ορισμένα δημοσιεύματα, τα οποία αναφέρουν ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με τη διοίκηση της Γουέστ Χαμ και δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να μεταβεί στην Αγγλία, για να ολοκληρωθεί η μετακόμισή του στην ομάδα του Λονδίνου.

Από την άλλη, ο Μαθία δούλεψε στην Αγγλία για τη Λέστερ και γνωρίζει πολύ καλά την βρετανική αγορά. Εκτός από τις Αλεπούδες και τον Ολυμπιακό, στο παρελθόν είχε περάσει επίσης από τις Μπέτις, Φιορεντίνα, Λίβερπουλ και Βαλένθια. Ο 44χρονος έχει αρκετούς υποστηρικτές στη διοίκηση της Γουέστ Χαμ, με τους ανθρώπους της ομάδας να έχουν εξαιρετική άποψη για τον Ισπανό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ