Πάει στην Πρέμιερ Λιγκ ο Ρομπέρτο

Πάει στην Πρέμιερ Λιγκ ο Ρομπέρτο

Ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού είναι έτοιμος να μετακομίσει στην Αγγλία. Ο Μάριο Ουσίγιος θα είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής της Γουέστ Χαμ και είναι πολύ πιθανό ο 32χρονος πορτιέρε να φορέσει την φανέλα των σφυριών.

Έτοιμος να μετακομίσει στην Αγγλία για να παίξει στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου είναι ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Ρομπέρτο. Αυτό αναφέρουν αγγλικά μέσα ενημέρωσης επισημαίνοντας πως η πρόσληψη του Μάριο Ουσίγιος στην θέση του τεχνικού διευθυντή της Γουέστ Χαμ, μπορεί να οδηγήσει την αγγλική ομάδα στην απόκτηση του Ισπανού γκολκίπερ.

Το συμβόλαιο του Ρομπέρτο με την Μάλαγα ολοκληρώθηκε κι αυτό σημαίνει πως ο πρώην γκολκίπερ των ερυθρόλευκων είναι σε θέση να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του σε ομάδα της αρεσκείας του.

Πάντα με βάση τα σχετικά ρεπορτάζ, η Γουέστ Χαμ βρίσκεται σε αναζήτηση τερματοφύλακα ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και αρκετές ιστοσελίδες παρουσιάζουν τον Ρομπέρτο ως εξαιρετική επιλογή. Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι οι Άγγλοι αναφέρουν πως πρόκειται για έμπειρο τερματοφύλακα ο οποίος είχε εξαιρετικές χρονιές με τον Ολυμπιακό και παράλληλα κάνουν ιδιαίτερη μνεία στην παρουσία του Ρομπέρτο σε Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπενφίκα.

Προπονητής της Γουέστ Χαμ θα είναι ο Μανουέλ Πελεγκρίνι, ο οποίος έχει πολυετή θητεία στο ισπανικό πρωτάθλημα και γνωρίζει καλά τις δυνατότητες του πρώην τερματοφύλακα του Ολυμπιακού. Είναι κι αυτός ένας σημαντικός λόγος που οι Άγγλοι θεωρούν πιθανή την απόκτηση του Ρομπέρτο από τους λονδρέζους.

Είναι λοιπόν πολύ πιθανό το ενδεχόμενο ο Ρομπέρτο να ετοιμάσει βαλίτσες για Λονδίνο για να παίξει την επόμενη αγωνιστική περίοδο στην πρέμιερ λιγκ. Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως η Γουέστ Χαμ μπορεί να προσφέρει ένα πολύ καλό συμβόλαιο στον Ισπανό πορτιέρε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ