Ο Ντε Μπράινε στράφηκε κατά του Τουρέ

Ο Ντε Μπράινε στράφηκε κατά του Τουρέ

Ο Κέβιν ντε Μπράινε στράφηκε κατά του Γιάγια Τουρέ, απαντώντας στις άκρως επιθετικές δηλώσεις του Ιβοριανού μέσου προς τον Πεπ Γκουαρδιόλα.

Ο Κέβιν ντε Μπράινε στράφηκε κατά του μέχρι πρότινος συμπαίκτη του, Γιάγια Τουρέ, όσον αφορά στις δηλώσεις του Ιβοριανού μέσου στις οποίες κατηγόρησε τον Πεπ Γκουαρδιόλα για πολλούς λόγους, μεταξύ των οποίων και ρατσιστική συμπεριφορά.

«Δεν είδα ποτέ κάτι. Θα ήταν περίεργο αν ο προπονητής ήταν ρατσιστής, με όλους τους έγχρωμους παίκτες που έχουμε στην ομάδα» υποστήριξε αρχικά στο «BBC» ο Βέλγος μεσοεπιθετικός, για να συνεχίσει λέγοντας:

«Δεν γνωρίζω για τι πράγμα μιλάει ο Γιάγια, ή αν είναι λάθος γραμμένο, ή ακόμη κι αν μεγαλοποιήθηκαν όσα είπε. Όταν δεν παίζεις, πάντα υπάρχει κάτι που προσπαθείς να βρεις για να το δικαιολογήσεις. Είναι πολύ δύσκολο. Είχαμε την καλύτερη σεζόν στην ιστορία μας, οπότε στο τέλος ο προπονητής πήρε τη σωστή απόφαση να παίζει με την ομάδα που θεωρούσε καλύτερη.

Στο τέλος της ημέρας, ο Γιάγια ήταν ο μόνος που υπέγραψε συμβόλαιο πέρυσι. Ο Γκουαρδιόλα άφησε πολλούς παίκτες να φύγουν. Ο Γιάγια ήταν ο μόνος που έμεινε, γιατί τα είχε πάει καλά. Οπότε δεν ξέρω τι συνέβη. Φέτος ίσως ο προπονητής σκέφτηκε ότι ο Γιάγια δεν τα πήγαινε αρκετά καλά, ίσως δεν ήταν σε αρκετά καλή φυσική κατάσταση. Εγώ δεν έχω δει την παραμικρή ρατσιστική συμπεριφορά στην ομάδα όσο είμαι εκεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ