Λίβερπουλ : Εξετάζει την περίπτωση του Σακίρι

Λίβερπουλ : Εξετάζει την περίπτωση του Σακίρι

Η Λίβερπουλ έχει στη μεταγραφική της λίστα τον Σερντάν Σακίρι σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα. Ο Ελβετός διεθνής επιτελικός μέσος ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τη Στόουκ, καθώς δεν πρόκειται να ακολουθήσει τους «Πότερς» στην Τσάμπιονσιπ και σύμφωνα με δημοσιεύματα το όνομά του βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του Γιούργκεν Κλοπ για τους κόκκινους. Ο Σακίρι είναι μια ιδιαίτερα […]

Η Λίβερπουλ έχει στη μεταγραφική της λίστα τον Σερντάν Σακίρι σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα. Ο Ελβετός διεθνής επιτελικός μέσος ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τη Στόουκ, καθώς δεν πρόκειται να ακολουθήσει τους «Πότερς» στην Τσάμπιονσιπ και σύμφωνα με δημοσιεύματα το όνομά του βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του Γιούργκεν Κλοπ για τους κόκκινους.

Ο Σακίρι είναι μια ιδιαίτερα προσιτή περίπτωση για την αγγλική ομάδα, καθώς η ρήτρα αποδέσμευσης που έχει στο συμβόλαιό του ανέρχεται στα 12 εκατομμύρια λίρες.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι πέρα από τη Λίβερπουλ, ο 26χρονος διεθνής άσος απασχολεί έντονα τόσο την Έβερτον, όσο και τη Λέστερ.

https://twitter.com/DeadlineDayLive/status/1004635978223575040

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ