«Όχι» του Αμπράμοβιτς σε πρόταση 2 δις για την πώληση της Τσέλσι!

Ο μεγαλομέτοχος της Τσέλσι, Ρόμαν Αμπράμοβιτς απάντησε αρνητικά σε μυθική πρόταση αξίας 2 δις για να παραχωρήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μπλε στον πλουσιότερο Βρετανό.

«Όχι» του Αμπράμοβιτς σε πρόταση 2 δις για την πώληση της Τσέλσι! | to10.gr

Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς απέδειξε για ακόμη μια φορά πως θέλει να παραμείνει στο τιμόνι της Τσέλσι και ότι δεν προτίθενται να πουλήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών.

Συγκεκριμένα, ο ισχυρός άνδρας των μπλε του Λονδίνου απάντησε αρνητικά σε μια απίθανη πρόταση αγοράς των μετοχών της Τσέλσι από τον Τζιμ Ράτκλιφ, η οποία είχε αξία 2 δισεκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, ο Ρώσος μεγιστάνας παρά το γεγονός πως αντιμετωπίζει διάφορα προβλήματα με τη βρετανική του visa δεν θέλει να παραχωρήσει τις μετοχές του και θα παραμείνει ο μεγαλομέτοχος της Τσέλσι.

Όσον αφορά τον άνθρωπο που έκανε την πρόταση στον Αμπράμοβιτς, αυτός είναι ο πλουσιότερος Βρετανός στον κόσμο και κάτοχος της εταιρίας κολοσσού πετροχημικών, Ineos. Ο Τζιμ Ράτκλιφ σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα υποστηρίζει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, παρόλα αυτά φέρεται να έχει εισιτήριο διαρκείας στο Στάμφορντ Μπριτζ.

Η μυθική πρόταση των 2 δις που έκανε στον Αμπράμοβιτς για την Τσέλσι, απέδειξε πως ο Βρετανός μεγιστάνας θέλει να ασχοληθεί πιο ενεργά στον χώρο του ποδοσφαίρου, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως εδώ και λίγα χρόνια έχει αγοράσει τις μετοχές και της ελβετικής Λωζάνης.