Τελειώνει του Μαχρέζ στη Μάντσεστερ Σίτι

Τελειώνει του Μαχρέζ στη Μάντσεστερ Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Ράγιαν Μαχρέζ από τη Λέστερ, με την τελευταία να έχει καταλήξει ήδη στους δύο επικρατέστερους για να αντικαταστήσουν τον Αλγερινό.

Ο Ράγιαν Μαχρέζ της Λέστερ ετοιμάζεται να υπογράψει στη Μάνστεστερ Σίτι, αφού οι δύο ομάδες φέρονται να έχουν συμφωνήσει για τη μεταγραφή του Αλγερινού στους «πολίτες».

Ο 27χρονος ασκούσε πίεση εδώ και αρκετό καιρό στη διοίκηση των «αλεπούδων», προκειμένου να μετακινηθεί σε ομάδα μεγαλύτερου βεληνεκούς, ενώ ο Πεπ Γκουαρδιόλα επιθυμούσε την απόκτησή του από το καλοκαίρι του 2017.

Το ακριβές κόστος της μεταγραφής δεν έχει διαρρεύσει προς το παρόν, ωστόσο σίγουρα θα είναι κατώτερο των 80.000.000 ευρώ που είχε ζητήσει τον περασμένο Ιανουάριο η Λέστερ, το οποίο η πρωταθλήτρια Αγγλίας είχε θεωρήσει υπέρογκο.

Ο Μαχρέζ έχει πετύχει συνολικά 39 γκολ και έχει μοιράσει 27 ασίστς, σε 139 εμφανίσεις με τη φανέλα της Λέστερ. Όσο για τον αντικαταστάτη του στους πρωταθλητές Αγγλίας του 2016, αυτός αναμένεται να είναι είτε ο Τζακ Γκρίλις της Άστον Βίλα είτε ο Τζέιμς Μάντισον της Νόριτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ