Μάντσεστερ Σίτι : Κοιτάζει Σερί

Η Μάντσεστερ Σίτι προσπαθεί να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Ζορζίνιο, όμως ενδιαφέρεται και για την απόκτηση του Ζαν-Μισέλ Σερί σε περίπτωση που χαλάσει του μέσου της Νάπολι.

Μάντσεστερ Σίτι : Κοιτάζει Σερί | to10.gr

Η διαπραγμάτευση για τη μετακίνηση στη Μάντσεστερ Σίτι του Ιταλοβραζιλιάνου Ζορζίνιο δεν προχωρά, κι ως εκ τούτου η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα στρέφεται στις εναλλακτικές λύσεις, ποντάροντας πρωτίστως στον Ιβοριανό μέσο της Νις, Ζαν-Μισέλ Σερί, όπως γράφει σήμερα η Mirror.

Η καθυστέρηση των διαπραγματεύσεων με τη Νάπολι για τον Ζορζίνιο έφερε τη σκέψη για τον άσο της γαλλικής ομάδας, ο οποίος αξιολογείται από το σύλλογό του με περίπου 30 εκατομμύρια ευρώ, άρα μια εναλλακτική ακόμη φθηνότερη από ό,τι ο παίκτης της Νάπολι, για τον οποίο οι «πολίτες» έχουν βάλει στο τραπέζι του Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις 55 εκατομμύρια ευρώ.

Την ίδια στιγμή, όμως, η Σίτι θα πρέπει να ξεπεράσει τον ανταγωνισμό της Άρσεναλ και της Γουέστ Χαμ, που επίσης ενδιαφέρονται για τον άσο από την Ακτή του Ελεφαντοστού. Σύμφωνα με όσα γράφει σήμερα η Mirror, η υπομονή της Σίτι αναφορικά με το δισταγμό της Νάπολι, παρά τη θέληση του Ζορζίνιο να παίξει στην Premier League, έχει αρχίσει να εξαντλείται.