Μάντσεστερ Σίτι : Κοιτάζει Σερί

Μάντσεστερ Σίτι : Κοιτάζει Σερί

Η Μάντσεστερ Σίτι προσπαθεί να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Ζορζίνιο, όμως ενδιαφέρεται και για την απόκτηση του Ζαν-Μισέλ Σερί σε περίπτωση που χαλάσει του μέσου της Νάπολι.

Η διαπραγμάτευση για τη μετακίνηση στη Μάντσεστερ Σίτι του Ιταλοβραζιλιάνου Ζορζίνιο δεν προχωρά, κι ως εκ τούτου η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα στρέφεται στις εναλλακτικές λύσεις, ποντάροντας πρωτίστως στον Ιβοριανό μέσο της Νις, Ζαν-Μισέλ Σερί, όπως γράφει σήμερα η Mirror.

Η καθυστέρηση των διαπραγματεύσεων με τη Νάπολι για τον Ζορζίνιο έφερε τη σκέψη για τον άσο της γαλλικής ομάδας, ο οποίος αξιολογείται από το σύλλογό του με περίπου 30 εκατομμύρια ευρώ, άρα μια εναλλακτική ακόμη φθηνότερη από ό,τι ο παίκτης της Νάπολι, για τον οποίο οι «πολίτες» έχουν βάλει στο τραπέζι του Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις 55 εκατομμύρια ευρώ.

Την ίδια στιγμή, όμως, η Σίτι θα πρέπει να ξεπεράσει τον ανταγωνισμό της Άρσεναλ και της Γουέστ Χαμ, που επίσης ενδιαφέρονται για τον άσο από την Ακτή του Ελεφαντοστού. Σύμφωνα με όσα γράφει σήμερα η Mirror, η υπομονή της Σίτι αναφορικά με το δισταγμό της Νάπολι, παρά τη θέληση του Ζορζίνιο να παίξει στην Premier League, έχει αρχίσει να εξαντλείται.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ