Ο λόγος που καθυστερεί η ανακοίνωση της Άρσεναλ για Παπασταθόπουλο

Ο λόγος που καθυστερεί η ανακοίνωση της Άρσεναλ για Παπασταθόπουλο

Γερμανικό δημοσίευμα έκανε γνωστό το λόγο για τον οποίο έχει καθυστερήσει η ανακοίνωση της Άρσεναλ για την απόκτηση του Σωκράτη Παπασταθόπουλου.

Η ανακοίνωση της μεταγραφής του Σωκράτη Παπασταθόπουλου από την Ντόρτμουντ στην Άρσεναλ έχει καθυστερήσει, παρότι υπάρχει συμφωνία μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων, με τα διεθνή ΜΜΕ να αναρωτιούνται τις τελευταίες ημέρες για το λόγο που συμβαίνει αυτό.

Σε σημερινό (11/06) δημοσίευμά του, το γερμανικό περιοδικό Kicker αποκάλυψε το λόγο για τον οποίο συμβαίνει αυτό. Στο σχετικό ρεπορτάζ αναφέρεται πως η ανακοίνωση θα έρθει στις αρχές του προσεχούς Ιουλίου, κατόπιν αιτήματος της γερμανικής ομάδας.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ζητήσει από τους Λονδρέζους να περιμένουν, λόγω ζητήματος που έχει να κάνει με τους ισολογισμούς τους κατά το τρέχον οικονομικό έτος. Επίσης, υποστηρίζεται ότι το ποσό που θα καταβάλει, εντέλει, η αγγλική ομάδα για την απόκτηση του Έλληνα κεντρικού αμυντικού θα ανέλθει στα 16.000.000 ευρώ, συν 3.000.000 υπό τη μορφή μπόνους.

Ο 30χρονος πραγματοποίησε 43 εμφανίσεις και πέτυχε 3 γκολ με τη φανέλα της Ντόρτμουντ τη φετινή σεζόν, αποτελώντας αναντικατάστατο μέλος της αμυντικής γραμμής της ομάδας του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ