Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : Έτοιμη να προσφέρει αστρονομικό ποσό στην Ίντερ για Σκρίνιαρ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : Έτοιμη να προσφέρει αστρονομικό ποσό στην Ίντερ για Σκρίνιαρ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ «φουλάρει» για την απόκτηση του αμυντικού της Ίντερ, Μίλαν Σκρίνιαρ. Ο Ζοσέ Μουρίνιο επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του.

Εντείνει τις προσπάθειες τις για την απόκτηση του Μίλαν Σκρίνιαρ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά η Ίντερ δεν θα τον παραχωρήσει εύκολα. Για την ακρίβεια οι «Νερατσούρι» έχουν ήδη απορρίψει πρόταση ύψους 65.000.000 € των «Κόκκινων Διαβόλων» σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Gazzetta dello Sport».

Η Ίντερ είχε αποκτήσει τον Σλοβάκο αμυντικό από τη Σαμπντόρια έναντι του ποσού των 23.000.000 € το προηγούμερνο καλοκαίρι και μέσα σε μία χρονιά, ο Σκρίνιαρ με τις εμφανίσεις του εκτόξευσε την αξία του στα ύψη. Ο Σκρίνιαρ φέτος αγωνίστηκε 38 φορές και πέτυχε 4 γκολ με την φανέλα της Ίντερ.

Ωστόσο η Γιουνάιτεντ δεν είναι η μόνη ομάδα που διεκδικεί τον Σλοβάκο. Η πρωταθλήτρια Ισπανίας Μπαρτσελόνα και η κάτοχος της Πρέμιερ Λιγκ Μάντσεστερ Σίτι, επίσης «καλοβλέπουν» τον δυναμικό στόπερ.

Ο ίδιος σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για το μέλλον του, δηλώνει άγνοια για το ενδιαφέρον στο πρόσωπο του και δηλώνει αφοσιωμένος ολοκληρωτικά στην Ίντερ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ