Επίσημο : Στη Γουλβς ο Ρουί Πατρίσιο

Επίσημο : Στη Γουλβς ο Ρουί Πατρίσιο

Η Γουλβς ανακοίνωσε την απόκτηση του Ρουί Πατρίσιο ως ελεύθερο, αλλά η Σπόρτινγκ Λισαβώνας θα κυνηγήσει την υπόθεση δικαστικά διεκδικώντας αποζημίωση.

Ανακοινώθηκε επισήμως από την Γουλβς, ο Πορτογάλος τερματοφύλακας Ρουί Πατρίσιο. Ο πρώην άσος της Σπόρτινγκ Λισαβώνας πήρε μεταγραφή ως ελεύθερος στην Αγγλική ομάδα. Ο Πρόεδρος της Σπόρτινγκ Λισαβώνας Μπρούνο Ντε Καρβάλιο θα προσφύγει δικαστικά, ζητώντας αποζημίωση από τους «Λύκους» καθώς σύμφωνα με τη γνώμη του Πορτογάλου προέδρου, ο Ρουί Πατρίσιο δεν ήταν ελεύθερος.

Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας μαζί με έξι ακόμα ποδοσφαιριστές της Σπόρτινγκ έχουν καταθέσει αίτημα διακοπής συμβολαίου μετά από το «ντου» των οπαδών των Πορτογάλων και την τιμωρία αγωνιστικού αποκλεισμού, που επέβαλλε ο Ντε Καρβάλιο σ’ όλους τους βασικούς ποδοσφαιριστές.

Οι Άγγλοι είναι αισιόδοξοι για την έκβαση της κατάστασης και πιστεύουν ότι στην χειρότερη περίπτωση θα πληρώσουν ένα ποσό στου Πορτογάλους, ποσό πολύ μικρότερο από τα 20.500.000 € που είχαν προτείνει αρχικά και απέρριψε ο Ντε Καρβάλιο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ