Ανακοινώνει Λένο η Άρσεναλ

Ανακοινώνει Λένο η Άρσεναλ

Σύσσωμος ο αγγλικός Τύπος αναφέρει ότι την Τρίτη (19/06) η Άρσεναλ θα ανακοινώσει την απόκτηση του τερματοφύλακα της Μπάγερ Λεβερκούζεν, Μπερντ Λένο.

Η Άρσεναλ βρίσκεται σε αναζήτηση τερματοφύλακα το τελευταίο διάστημα, κατόπιν αιτήματος του Ουνάι Έμερι το οποίο έγινε αποδεκτό από τη διοίκηση της αγγλικής ομάδας, αφού ο Πετρ Τσεχ δεν έπεισε με τις εμφανίσεις του την περασμένη σεζόν.

Έτσι, οι «κανονιέρηδες» κινήθηκαν αστραπιαία και συμφώνησαν με την Μπάγερ Λεβερκούζεν για την απόκτηση του Μπερντ Λένο, αλλά και με τον ίδιο τον 26χρονο. Ο Γερμανός γκολκίπερ, ο οποίος δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή των «παντσέρ» για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, θα ανακοινωθεί την Τρίτη (19/06), σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ.

Όσο για τον Τσεχ, ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχει εκφράσει η Νάπολι, τη στιγμή που και ο άλλος τερματοφύλακας της ομάδας, Νταβίδ Οσπίνα, βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από τους Λονδρέζους.

Ο Λένο αποτελεί τον βασικό τερματοφύλακα της γερμανικής ομάδας από το 2011, ενώ θεωρείται επί σειρά ετών εκ των κορυφαίων στην γερμανική Μπουντεσλίγκα. Στο παρελθόν έχουν ενδιαφερθεί για εκείνον και άλλες ομάδες, όπως η Ρεάλ Μαδρίτης και η Λίβερπουλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ