Θέλει Μπενατιά στην Αρσεναλ ο Εμερι

Θέλει Μπενατιά στην Αρσεναλ ο Εμερι

Ο Ισπανός προπονητής έχει εισηγηθεί την απόκτηση του Μαροκινού σέντερ μπακ και οι Κανονιέρηδες εξετάζουν σοβαρά την υπόθεσή του.

Την περίπτωση του Μεντχί Μπενάτια για το κέντρο της άμυνας της Αρσεναλ εξετάζει ο Ουνάι Εμερι, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό.

Ο Ισπανός τεχνικός έχει πολύ καλή άποψη για τον Μαροκινό σέντερ μπακ και φέρεται να έχει εισηγηθεί την απόκτησή του από την Γιουβέντους. Ο Αφρικανός στόπερ δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Ιταλίας μέχρι το 2020, ωστόσο, βρίσκεται στα… μαχαίρια με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από τη Μεγάλη Κυρία.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο 31χρονος αμυντικός αγωνίστηκε συνολικά σε 32 παιχνίδια, στα οποία πέτυχε και 4 γκολ. Στη Γιουβέντους βρίσκεται από το καλοκαίρι του 2017, ενώ εκτός από την ιταλική ομάδα έχει παίξει επίσης σε Μπάγερν Μονάχου, Ρόμα, Ουντινέζε, Μαρσέιγ, Λοριάν και Τουρ.

Στην Αρσεναλ θεωρούν ότι μπορεί να «δέσει» απόλυτα με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο και να δημιουργήσουν ένα πολύ δυνατό αμυντικό δίδυμο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ