«Μάχη» στο Μάντσεστερ για Μπαπέ

«Μάχη» στο Μάντσεστερ για Μπαπέ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Μάντσεστερ Σίτι καραδοκούν για την απόκτηση του Κιλιάν Μπαπέ σε περίπτωση που αυτός αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Κιλιάν Μπαπέ εντυπωσιάζει στα γήπεδα της Ρωσίας με τη φανέλα της Γαλλίας όπου την οδηγεί εκ του ασφαλούς στη νοκ άουτ φάση του Μουντιάλ, όμως το μέλλον του στην Παρί Σεν Ζερμέν είναι αμφίβολο.

Ο λόγος που ο Γάλλος σταρ είναι πιθανόν να αποχωρήσει δεν είναι άλλος από το Financial Fair Play και την UEFA, η οποία ελέγχει τα οικονομικά της Παρί που έχει σοβαρό θέμα. Η Γαλλική ομάδα πρέπει να καταβάλλει το ποσό των 180 εκατ. ευρώ στη Μονακό για τον Μπαπέ και έπειτα πρέπει να ισοσκελίσει τα έσοδα της με τα έξοδα προκειμένου να μη δεχτεί κυρώσεις από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία.

Για να μη συμβεί αυτό η Παρί πρέπει να πουλήσει παίκτες και με το υπάρχον ρόστερ δεν μοιάζει κάποιος να είναι ικανός να φέρει τα απαραίτητα χρήματα στη γαλλική ομάδα εκτός του Νεϊμάρ, του Καβάνι, του Ντι Μαρία και του Μπαπέ. Έτσι οι πιθανότητες να φύγει αυξάνονται, καθώς ο μόνος τρόπος να μην τιμωρηθεί η πρωταθλήτρια Γαλλίας είναι να μην πληρώσει τη Μονακό.

Αυτό θέλουν να εκμεταλλευτούν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Μάντσεστερ Σίτι και θέλουν να κάνουν δικό του τον 19χρονο παιχταρά. Οι δύο αγγλικές ομάδες μπορούν να πληρώσουν για τον Γάλλο και αν η Παρί δεν καταφέρει τελικά να τον κρατήσει είναι δεδομένο πως θα κάνουν τεράστια πρόταση για να τον αποκτήσουν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ