Τότεναμ : Καθυστέρηση στο νέο γήπεδο με ξήλωμα 15.000 θέσεων

Τότεναμ : Καθυστέρηση στο νέο γήπεδο με ξήλωμα 15.000 θέσεων

Κι άλλη καθυστέρηση στην ετοιμασία του γηπέδου της Τότεναμ, καθώς πρέπει να ξηλωθούν 15.000 καθίσματα και να μπουν νέα.

Όπως φαίνεται το νέο γήπεδο της Τότεναμ δεν θα είναι έτοιμο για τον πρώτο εντός έδρας αγώνα των Λονδρέζων απέναντι στη Φούλαμ στις 18 Αυγούστου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Sun, η νέα καθυστέρηση αφορά λάθος της εταιρίας που τοποθέτησε τα καθίσματα. Πιο συγκεκριμένα 15.000 καθίσματα που έχουν ήδη τοποθετηθεί δεν έχουν «περαστεί» από την ειδική μπογιά που τα προστατεύει από την κακοκαιρία.

Τα καθίσματα αυτά είναι χρώματος σκούρου μπλε, όπως το κλασικό της Τότεναμ, και όπως παραδέχτηκε η κατασκευάστρια εταιρία μόλις, χωρίς την προστατευτική ουσία στο χρώμα των καθισμάτων, αυτά θα έχαναν το χρώμα τους και θα αλλοιώνονταν μέσα σε λίγους μήνες.

Όπως είναι λογικό οι διοίκηση των Σπερς είναι πολύ δυσαρεστημένη από τη νέα καθυστέρηση παράδοσης του γηπέδου. Το χωρητικότητας 62.062 θέσεων γήπεδο στοίχησε στους Λονδρέζους περίπου 1 δις ευρώ και το ξήλωμα 15.000 θέσεων μόλις ένα μήνα πριν την αρχική ημερομηνία παράδοσης τους «έβγαλε έξω από τα ρούχα τους».

Το ρεπορτάζ επίσης αναφέρει ότι το κόστος κατασκευής και τοποθέτησης των 15.000 καθισμάτων θα στοίχιζε περίπου 10 εκ. ευρώ. Τώρα όμως θα στοιχίσει αρκετά παραπάνω στην εταιρία που ήταν υπεύθυνη.

Για τις δοκιμές για την ασφάλεια όπως είναι λογικό θα είναι σχολαστικές. Έχουν προγραμματιστεί τρία τεστ, πριν οι φίλοι της Τότεναμ το κατακλείσουν. Η πρώτη δοκιμή είναι στις αρχές Αυγούστου.

Εκπρόσωπος της Τότεναμ ανέφερε στον τύπο ότι όλα «ελαττωματικά» καθίσματα αντικαθίστανται γρήγορα και δεν θα έχει υπάρξει καθυστέρηση στην ημερομηνία  παράδοσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ