«Όχι» της Τσέλσι στα 56 εκατ. της Μπαρτσελόνα για Γουίλιαν

«Όχι» της Τσέλσι στα 56 εκατ. της Μπαρτσελόνα για Γουίλιαν

Η Τσέλσι φέρεται να απέρριψε πρόταση της Μπαρτσελόνα 56.000.000 € για τον Γουίλιαν. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ περιμένει στη «γωνία» για τον Βραζιλιάνο.

Πρόταση της Μπαρτσελόνα ύψους 56 εκ. ευρώ για τον Γουίλιαν απέρριψε η Τσέλσι σύμφωνα με τη Daily Mail. Οι «Μπλε» δεν δείχνουν διατεθειμένοι να αποχωριστούν τον Βραζιλιάνο διεθνή, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο θαυμάζει τις ικανότητες του Γουίλιαν και θα τον ήθελε στο Ολντ Τράφορντ και όπως έχει αποδειχτεί μέχρι τώρα η διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων» προσπαθεί να πραγματοποιεί κάθε επιθυμία του Πορτογάλου προπονητή. Δεν αποκλείεται λοιπόν να προσφέρουν παραπάνω από την πρόταση των «μπλαουγκράνα» για να δελεάσουν τους Λονδρέζους.

Ο Γουίλιαν σε 236 συμμετοχές με την Τσέλσι έχει 44 γκολ και μαζί με τον Εντέν Αζάρ είναι οι δύο πιο ποιοτικοί παίκτες των «Μπλε».

Παρά το ότι θεωρητικά δεν πωλείται ο Βραζιλιάνος, οι Λονδρέζοι κοιτάζουν τις περιπτώσεις των Αλεξάντρ Γκολοβίν και του Κρίστιαν Πούλισιτς.

Ο Γκολοβίν που αγωνίζεται βασικός με την Εθνική Ρωσίας στο Μουντιάλ, ανήκει στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας κι έχει τραβήξει πάνω του τα μάτια αρκετών σκάουτερ.

Από την άλλη ο Πούλισιτς είναι ένας από τους πιο πολλά υποσχόμενους παίκτες της Μπορούσια Ντόρτμουντ. Όντας μόλις 19 χρονών ήταν βασικός για τη Ντόρτμουντ πέρσι και σε 32 αγώνες της Μπουντεσλίγκα μέτρησε 4 γκολ και 6 ασίστ.

Με τον Αζάρ να επιθυμεί να αποχωρήσει για τη Ρεάλ Μαδρίτης σε περίπτωση που η «Βασίλισσα» κινηθεί γι αυτόν, η Τσέλσι έχει κάνει την προεργασία της για πιθανούς αντικαταστάτες στα άκρα της επίθεσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ